Doe Het Zelf

De oude rommel van je kids beu? Integreer speelgoed in je interieur!

Heb je nog bakken vol speelgoed staan van je kinderen? Ligt de dinoperiode ver achter hen en staan de plastic diertjes te verkommeren op zolder? Geef ze een tweede leven en integreer ze in je interieur. Dit is wat je kunt doen met vergeten speelgoed …

Wat heb je nodig?

  • Spuitverf
  • Secondelijm
  • Plastic diertjes en/of autootjes

Autootjes aan het plafond

Heb je houten balken op de kamers van je kinderen? Kleef dan de autootjes met secondelijm in een lange rij achter elkaar op de hoogste balk. Gebruik de felste kleurtjes om een speels effect te creëren! Dit kan ook op de muur in je toilet, of met poppetjes van dezelfde soort. Varieer naar hartenlust, het effect is altijd verrassend.

Een dino als plantenhouder

Neem de grootste dino uit je collectie. Spuit hem fluogeel of -groen en hol zijn rug een beetje uit met een mes. Zet daar een fleurig plantje in en je hebt een funky plantenhouder.

Juwelen rond de nek van een giraf

Neem een houten plankje. Knip de hoofden van een paar diertjes en lijm ze vast op het plankje. Je hebt nu dé manier gevonden om je juwelen op een originele manier op te hangen.

Dierenkopjes als leuke kastknoppen

Op een speelse manier een kastje opsmukken? Gebruik dierenkopjes of autootjes als handvaten.

Olifanten op dekseltjes

Zoek je een originele manier om de pareltjes van dochterlief te sorteren? Neem een paar bokalen van dezelfde soort. Spuit enkele plastic olifantjes in de kleur die jij verkiest (bijvoorbeeld volgens de inhoud van de bokaal). Lijm de diertjes vervolgens op de deksels. Zo eenvoudig kan het zijn.

 

27/05/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Is een roze interieur te risqué? Niet als je het zo aanpakt!
Volgende artikel
Verruim je blik: decoreer met spiegels