Doe Het Zelf

Buiten spelen op houten speeltoestellen

De zomer hangt in de lucht. Stoere jongens en snelle meiden willen dan maar één ding: buiten spelen! Ravotten in de buitenlucht biedt grenzeloos speelplezier! Op zoek naar een leuk én veilig speeltoestel voor jouw kinderen? Inspirerend Wonen weet raad!

Houten speeltoestellen

Voor een goede 100 euro heb je al eenvoudige houten schommels voor een of twee kinderen. Als je de speeltuin iets groter ziet, kan je ook kiezen voor eigentijdse modulaire speeltoestellen, waarbij je eindeloos torens en modules kan combineren en aanpassen aan jouw wensen. Zo bestaan er een paar leuke uitbreidingen voor de speeltuin, zoals een extra schommel module, een glijbaan in verschillende kleuren, een rock module, een speelhuisje, een speeltoren, een winkeltje, een balkon of een hangbrug. Jouw kinderen zullen niet enkel naar hartenlust schommelen, maar ook in de zandbak of het speelhuisje spelen en naar beneden glijden langs de glijbaan. Ook nadien kan je makkelijk speeltoestellen aanbouwen. Zo groeit het speeltoestel mee met jouw kind!

Grotere en avontuurlijke kinderen wanen zich helemaal in avonturenland in een speeltuig uitgerust met een uitdagend klimtouw, een touwladder, een rock module of een hangbrug!

 

Buiten spelen & veiligheid

Al deze houten buitenspeeltoestellen beantwoorden aan de Europese veiligheidsnormen voor speeltoestellen in de privétuin. Sommige elementen zijn zelfs uitgerust met antislip trapsporten, handgrepen, speciale afwerkdoppen en grondankers om het welzijn van de kinderen te garanderen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je voldoende aandacht besteedt aan een zorgvuldige opbouw van de speeltuigen en dat je hierbij de gebruiksaanwijzing volgt, zodat de toestellen stevig in elkaar staan.

20/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Het sleutel-op-de-deur bouwproces van A tot Z!
Volgende artikel
Sparen dankzij woonkrediet: vervroegde terugbetaling