Doe-het-zelf tips, voor beginners én experts!

Ben jij een klusser in hart en nieren en een echte handige harry? Of heeft de doe-het-zelf microbe je nog maar net te pakken en ben je nog volop aan het leren? Wat je niveau ook is, Inspirerend Wonen heeft doe-het-zelf tips voor iedereen! Of je nu aan de slag wilt met mortel en beton of op zoek bent naar het fijnere werk: wij leiden je moeiteloos doorheen élke denkbare doe-het-zelf klus, altijd overzichtelijk gepresenteerd en met verduidelijkende foto’s en illustraties. Het kan (bijna) niet mislopen!

Isoleren, metselen, vloer leggen, … Bouwtips bij de vleet!

Onze DIY-fiches bouwen begeleiden je stap voor stap doorheen talloze makkelijke en complexere doe-het-zelf-klussen. Een kleine greep uit ons assortiment: isoleren met rotswol, de schoorsteen vegen, een muur uitbreken, een carport bouwen, … Wat je ook zoekt, de kans is groot dat je het bij ons vindt. En is er tóch iets dat ontbreek, laat het ons dan gerust weten via onze Facebookpagina. Dan vullen wij onze collectie tips and tricks aan!

Doe-het-zelf ideeën voor tuin en interieur

Naast bouwtips hebben we tal van inspirerende doe-het-zelft ips die je interieur ten goede zullen komen. De DIY-fiches afwerking tonen je hoe je op een creatieve manier allerlei leuke decoratiestukjes voor binnen kunt maken. Of wat dacht je van een zetel gemaakt van een oude koffer, een designklok uit beton of een upcycling-idee voor je gsm?!  Ben je eerder een buitenmens? Dan vind je vast wat je zoekt in de DIY-fiches tuin. Informatie over allerhande materialen en gereedschappen die je als klusser goed kunt gebruiken vind je in de categorie Gereedschappen. Ben je creatief, steek je graag de handen uit de mouwen en ben je op zoek naar inspiratie? Dan heb je geluk: je zit al op de juiste plek!

Laat je inspireren

Naast handige doe-het-zelf tips geeft Inspirerend Wonen je ook graag interieur– en designadvies, informatie over geld & wonen, vastgoed en techniek. Start je ontdekkingstocht nu!