De leukste meubel, decoratie en design webshops op een rij

Onze selectie van interieur- en meubelwebshops en decoratiewebshops

Online shoppen is snel, leuk en bezorgt je een heleboel inspiratie voor je interieur! Net daarom lijsten wij handige en hippe webshops op met spullen om je interieur op te leuken: vn betaalbare design meubelen over unieke decoratiespulletjes tot de hipste woonaccessoires!

Ontdek ook onze shoppingadresjes & tips voor Scandinavisch design.

Meubel webshops

Rewind Ecodesign

Rewind Ecodesign is een coole webshop (én fysieke winkel in Antwerpen) met hippe meubels, decoratie en woonaccessoires. Het ecodesign in deze webwinkel is een perfect huwelijk van esthetiek en duurzaamheid.

4udesigned

Een uitgebreide collectie betaalbare design meubelen geselecteerd door Nederlandse interieurexperts.

Fonq

Grote webshop met een ruim assortiment meubels en accessoires voor wonen, koken, tuinieren en ontspannen.

Design-meubelen.com

Webwinkel waar je meubelen en accessoires vindt om je moderne interieur met stijl en klasse in te richten.

De Kleine Generatie

Op zoek naar meubels en spulletjes om je kinderkamer in te richten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vrolijk, hip en o-zo charmant.

Rootsmann

Een ‘interieur met een verhaal’ – zoals Rootsmann het ziet – is er een met lekker veel vintage meubels. En die verkopen ze dus! Hier vindt je alles voor een ‘shabby chique’ woning.

Design webshops

Hem.com

Eén van de meest bekende en grote interieur & design webshops met dagelijks nieuwe promoties

Decovry

Belgische webshop met dagelijks nieuwe design meubelen en hippe woonaccessoires van diverse designers

Bohero

Opnieuw een Belgische webshop die alledaagse voorwerpen en decoratie met een vernieuwend design aanbiedt. Zeer coole must-haves!

Furnlab.be

Ben je op zoek naar betaalbare design meubelen & accessoires? Neem dan zeker een kijkje op de nieuwe meubelshop van Furnlab!

Make Room

Hip design zoals we het graag zien.

Webwinkels voor decoratie en accessoires

Scandinavian Design Center

Weinig design webshops bieden zo’n uitgebreide collectie Scandinavisch design aan als deze. Je vindt hier hippe merken als Bloomingville, maar ook minder bekende en goed betaalbare woonaccessoires en meubels komen aan bod.

VT Wonen

Het woontijdschrift ‘VT Wonen’ heeft een eigen webwinkel, en daar tref je alle laatste deco en accessoires aan.

Meur aan de muur

Webshop met een zeer origineel concept: knappe schilderijen die een heerlijke geur verspreiden.

Decoraza

Belgische webshop met leuke en betaalbare decoratie & woonaccessoires voor het hele huis.

Finnish Design Shop

Scandinavisch design van bekende en opkomende Scandinavische designers.

Lofa Lifelines

Kleurrijke retro & vintage decoratie, accessoires en verlichting.

Nordic Living

Nordic Living is de online woonshop met een passie voor Scandinavisch wonen dat een frisse, pure en creatieve woonsfeer uitstraalt. Nordic living brengt een bijzondere mix van industriële, retro, pure en hedendaagse interieurartikelen.

Roomblush behangpapier

Roomblush is het creatieve label van ontwerpster en interieurstyliste Eline Rousseau uit Roeselare. Vanuit een passie voor kleur en de inspiratie van alledag ontwierp Eline een tijdloze maar eigentijdse collectie behangpapier. Behangpapier is het vertrekpunt, maar Roomblush is meer dan dat …

Discovering Decor

Discovering Decor brengt klassieke moulures en ornamenten terug in de picture en laat zien dat vandaag de dag heel veel producten bestaan in dat segment die zowel in moderne, tijdloze of klassiekere interieurs kunnen gebruikt worden.

KidsDinge.com

Kids Dinge verkoopt kinderkamer accessoires, speelgoed, posters, wenskaarten …

Cotton Ball Lights

Je kunt er niet omheen: de kleurrijke katoenen balletjes – met lichtjes in! – die Cotton Ball Lights verkoopt, zijn ‘hot’. Haal ze ook in huis om je interieur in de winter extra gezellig te maken, of om je terras feeëriek in te richten tijdens een zomerse barbecue.

Webshops voor tuin en terras

Living in the garden

Een ontzettend leuke webshop met allerlei spulletjes om je (stads)tuin, terras en balkon op te vrolijken.Van verticaal tuinieren over hippe vogelvoederhuisjes tot allerhande tuinkabouters en -decoratie!

Ontbreekt er een verbazend handige of hippe webshop in onze lijst? Laat het ons dan zeker weten! De lijst wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontdekkingen en de suggesties die we van jullie ontvangen. Ontdek zeker ook onze stijlgids ‘Landelijk wonen‘ boordevol tips en inspiratie voor een landelijk interieur!