Bouw & Reno - Verwarming

Warm en tegelijk cool – Decoratieve badkamerradiatoren voor de badkamer

In de badkamer hebben we het allemaal graag lekker warm. Logisch ook, want meestal hebben we niet veel aan in de badkamer… Wil jij je badkamer op een trendy manier verwarmen? Dan stellen we graag enkele unieke badkamerradiatoren voor!

Verticale badkamerradiatoren

Radiatoren moet je niet langer verbergen, want ze bestaan tegenwoordig in de hipste designs. Bovendien zie je steeds vaker verticale badkamerradiatoren. Hoe dat komt? De Belg woont meer en meer op een veel kleinere oppervlakte en daardoor wordt de badkamer vaak op slechts op een paar vierkante meter ingericht. Verticale radiatoren zijn ruimtebesparend, ze laten je toe om flexibeler om te gaan met je inrichting en zijn daarenboven ook nog eens mooi om te zien. We stellen je enkele vlakke badkamerradiatoren voor die warmte en een strakke look combineren.

Badkamerradiator met een klassieke elegantie

De Andros CH badkamerradiator van Radson is een prachtige verticale radiator vervaardigd uit chroom. De elegante badkamerradiator is van hoge kwaliteit en geeft je badkamer in een oogwenk een geraffineerd en stijlvol karakter! De klasse die deze badkamerverwarming uitstraalt, is niet de enige troef. Dankzij de grote uitsparingen kan je er eenvoudig je handdoeken ophangen.

Badkamerradiator als designobject

Door de zuivere vorm zonder compromissen verleidt de Subway handdoekradiator van Zehnder je in enkele seconden. Het markante, vierkante kader en de ronde elementen verenigen zich in één designobject. Ondanks het klassieke design van deze badkamerradiator, heeft het een geometrische uitstraling door het raamwerk rond de horizontale buizen.

Een opvallende badkamerradiator

Ben jij wel te vinden voor de moderne interieurstijl? Dan is deze opvallende, design badkamerradiator waarschijnlijk iets voor jou. De Metropolitan badkamerradiator in spa-uitvoering van Zehnder valt meteen op door haar duidelijke en heldere elegantie. De radiator heeft een opvallend, rechthoekig kader en past perfect in de moderne badkamer! Daarnaast heeft de radiator ideale handdoekopeningen en kan deze innovatieve radiator geplaatst worden met een afzonderlijk te positioneren design handdoekhaak.

 

14/02/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Maak van uw toilet een troon & kies een prachtig handwasbakje
Volgende artikel
De nieuwe villa van Google miljardair Eric Schmidt onder de loep