designradiatoren badkamer Vasco Beams

4 unieke designradiatoren voor in de badkamer

De tijd dat radiatoren gewoon een verplicht nummertje waren in onze woning, ligt ver achter ons. Radiatoren zijn vandaag echte blikvangers die een volwaardig onderdeel zijn van ons interieur. Vooral in moderne badkamers zijn designradiatoren allang geen uitzondering meer. Zie jij zo’n designradiator in je badkamer wel zitten? Laat je inspireren door deze vier unieke exemplaren!

Alu-Zen: elegantie troef

Alu-Zen van Vasco is een geraffineerde designradiator die elegantie en rust uitstraalt. Alu-Zen is van aluminium gemaakt en heeft afgeronde zijprofielen en subtiele verticale groeven. Deze designradiator geeft je badkamer een bijzonder verfijnde toets. Het knappe design van Alu-Zen zorgt ervoor dat de handdoekbeugels rond de radiator lijken te zweven. Bovendien geniet je met Alu-Zen van een optimale warmteafgifte.

Beams: de zuinige designradiator

Beams, eveneens een Vasco-designradiator, is de perfecte combinatie van stijl en efficiëntie. Deze verticale designradiator is niet alleen een lust voor het oog, maar warmt ook razend snel op. Omdat Beams geschikt is voor lagetemperatuurverwarming, kun je er tot wel vijftien procent energie mee besparen. Heb je nog jonge kindjes thuis? Dan is Beams voor jou dé designradiator bij uitstek. Omdat bij Beams het water door de kern vloeit en niet vlak onder het oppervlak, kunnen nieuwsgierige kinderhandjes zich niet verbranden.

designradiatoren badkamer Vasco Beams

Tinos & Paros: vlakke designradiatoren

Deze twee designradiatoren zijn het schoolvoorbeeld van een moderne radiator met een strakke vormgeving. Met Tinos kies je voor een rechthoekig ontwerp, met Paros voor afgeronde zijkanten. Door hun vlakke voorplaat lijken Tinos en Paros van Radson wel uit een sciencefictionfilm te komen, en daar draagt hun witte kleur alleen maar toe bij.

designradiatoren badkamer TINOS Rason1

Is wit niet echt iets voor jou? Tinos en Paros zijn ook verkrijgbaar in metaalkleuren en verschillende matte kleuren, dus je kunt ze vast en zeker perfect afstemmen op jouw smaak.

Lees meer over deze designradiatoren en andere ontwerpen in de Facq-catalogus.

 

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.