Bouw & Reno - Verwarming

Thermostaatkoppen zorgen voor de perfecte kamertemperatuur

De verwarming in je woning afstellen is kinderspel met de nieuwste thermostaatkoppen. Ze meten namelijk temperatuurschommelingen en spelen hier op in. Dankzij deze perfecte temperatuurregeling kan je bovendien tot 15% energiekosten besparen!

Een ideale kamertemperatuur dankzij thermostaatkoppen

De nieuwste thermostaatkoppen zorgen in combinatie met thermostaatkranen voor de perfecte temperatuur in elke kamer. Ze zorgen ervoor dat de ingestelde temperatuur op elk moment verkregen wordt. De juiste kamertemperatuur zorgt namelijk voor een optimaal comfort in huis. Je kan genieten van een constante temperatuur. Nooit meer te koud of te warm, maar altijd de perfecte temperatuur!

De voordelen van thermostaatkoppen

  • De thermostaatkoppen regelen automatisch de temperatuur van je kamer.
  • De thermostaatkoppen reageren op elke toevoeging van warmte door bijvoorbeeld de zon, de haard of door verlichting. Wanneer het warmer wordt dan de ingestelde temperatuur, stopt de verwarming automatisch.
  • De thermostaatkoppen meten ook temperatuurschommelingen in de andere richting: als het kouder wordt, start de verwarming automatisch opnieuw.
  • Dankzij deze unieke technologie is een constante temperatuur in huis gegarandeerd. De verwarming houdt zelf een constante temperatuur aan en zoals aangehaald houden de thermostaatkoppen rekening met de ruimtetemperatuur.
  • Je kan voor elke kamer een thermostaatkop kiezen die perfect bij het interieur past. Ze bestaan namelijk in een heleboel trendy kleuren! 

Ideale kamertemperatuur per kamer

Laten we beginnen in de ruimtes waar je weinig komt en waar de temperatuur dus ook niet superhoog moet zijn. In de kelder en de garage, bijvoorbeeld, moet de maximum temperatuur maar 11° C bedragen. Ook de hal is een ruimte waar je niet frequent komt. Hier mag de temperatuur 16° C zijn. Andere ruimtes waar je weinig komt, stel je ook in op 16° C.

In de woonkamer, de zithoek en de keuken is een aangename temperatuur een must. Je bent vaak in deze ruimtes, hier mag het dus ook niet te fris zijn. Kies hier voor een temperatuur van 20° C. Als laatste is er nog de badkamer. Hier mag het lekker warm zijn, want hier heb je meestal niet veel aan. Stel hier de temperatuur in op 24° C.

05/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Woodbridge Jersey: een landelijke badkamer in een modern jasje
Volgende artikel
15 badkamer ideeën voor de volgende badkamer make-over