Interieur - Woonkamer

Hangende haard, design open haard

Het is futuristisch, het is een trend en het behoort tot de nieuwe generatie energiebesparende haardvuren? Het is een hangende haard! U wil extra sfeer creëren in uw woonkamer en dacht aan een moderne open haard? Wel, dan is de hang openhaard misschien wel iets voor u!

Hangende haarden in het middelpunt van de kamer

Sommige kamers lenen zich niet zo goed voor een openhaard, simpelweg omdat er in de zithoek niet echt een geschikte muur beschikbaar is. Een hangende haard is in zo’n geval een slimme optie, want deze modern vormgegeven hang openhaard wordt dankzij een ingenieuze constructie opgehangen aan het plafond, waardoor het vuur een centrale plaats in de kamer krijgt. Zo komt deze gezellige design open haard in het middelpunt van de kamer. Als u dacht dat haarden altijd een tikkeltje oubollig zijn, dan heeft u het mis. Hang openhaarden zijn futuristische design haarden eerste klas!

Kenmerken van de hangende haard

Om de hanghaard extra functioneel te maken, is hij ook nog eens geheel draaibaar. Maar, wie dat juist helemaal niet handig vindt, kan kiezen voor een gedeeltelijk of niet draaibaar exemplaar. Het binnenwerk van de haard is gemaakt van dik plaatstaal en de bodemsteen is van keramiek. De mantel is vervaardigd van hoogwaardig gietaluminium, dat licht in gewicht is en zich gemakkelijk laat vormen. Het glasplaatje in de deuropening is licht gebogen, waardoor de vorm van de haard extra geaccentueerd wordt. De haard is leverbaar in verschillende kleurcombinaties. Uiteraard voldoet de haard aan de strengste kwaliteit- en veiligheidseisen.

 

Tip

Een haard maakt uw interieur gezelliger en sfeervoller. Maar waarom zou u die enkel in de woonkamer of het salon plaatsen? Het is hip om ook in uw slaapkamer, badkamer of keuken meer sfeer te creëren met een haardvuur!

 

 

12/01/2012

Vragen en opmerkingen

B
Bolat

Graag info prijzen ik heb in turkije met spoed hang openhasrd nodig graag spoedig bericht
Sales@eurlawa.com

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Badkamer inrichting: haardvuur in de badkamer
Volgende artikel
Design brievenbussen