Bouw & Reno - Verwarming

Handdoekradiatoren voor city people

De stadsmussen onder ons zullen het beamen: er zijn heel wat voordelen aan in de stad wonen. Een nadeel is wel de kleine accommodatie om te wonen. Om plaats te besparen in je basic badkamer is een handdoekradiator een nuttige investering. We vertellen je graag alles over die handige radiator.

Voordelen van een handdoekradiator

In een kleine badkamer is vaak té weinig plaats om een handdoekrekje en radiator te plaatsen. Dit probleem is snel opgelost met een handdoekradiator. Die combineert namelijk verwarming en plaatsbesparing op een stijlvolle manier. Een handdoekradiator heeft uitsparingen waar je netjes je handdoek tussen hangt. Er bestaan zelfs modellen die 180° draaibaar zijn. Daardoor kan je beter aan je handdoeken en is het onderhoud een stuk eenvoudiger.

Van klassiek tot modern, een handdoekradiator voor iedereen

Heb jij een klassiek ingerichte badkamer of koos je voor een eigentijds exemplaar? Voor alle badkamers is er een handdoekradiator in de gepaste stijl. We zetten enkele prachtexemplaren van ZEHNDER op een rij.

Neem het zekere voor het onzekere met de handdoekradiator MARS. Een product dat exclusief voor Facq wordt geproduceerd. Door het eenvoudige ontwerp past de radiator bij elke badkamerstijl.

In de klassieke badkamer past de handdoekradiator ZEHNDER SUBWAY subliem. Hij heeft een markant, vierkant kader verenigd met ronde elementen. Het model kan als ruimteverdeler gebruikt worden, maar ook tegen een wand oogt dit verwarmingstoestel briljant.

De ZEHNDER RODA AIR voelt zich helemaal thuis in de moderne badkamer. De grote voordelen zijn de draaibare as en de ingebouwde ventilator. Die laat toe om met een boost je badkamer sneller te verwarmen.

Als laatste is er de ZEHNDER METROPOLITAN. Deze handdoekradiator is ideaal voor eigentijdse badkamers. De radiator heeft een heldere elegantie, een opvallend, rechthoekig kader en moderne, vlakke elementen.

Wat kost zo’n handdoekradiator?

Bij badkamerspecialist Facq heb je een handdoekradiator vanaf €300. De prijzen verschillen naargelang de stijl, technologie en afmetingen van de verschillende radiatoren. Je kan de prijzen raadplegen in de Facq-catalogus. Wil je ze met je eigen ogen bewonderen? Breng dan een bezoekje aan de Facq-showroom in jouw buurt!

02/12/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
DIY: Je huis goedkoop inrichten doe je zo!
Volgende artikel
Je huis snel verkopen via een rollercoaster, etalage of radiospot?