Bouw & Reno - Verwarming

Decoratieve radiatoren met geometrische accessoires

De tijd dat radiatoren louter verwarmingselementen waren is voorbij. Tegenwoordig heeft elke radiator een uniek design, zodat je er één kan kiezen die perfect bij jouw interieur past. Het aanbod decoratieve radiatoren in diverse vormen en kleuren stijgt dagelijks. Vandaag is het zelfs mogelijk om geometrische accessoires te kiezen.

Decoratieve radiatoren: een plus in je interieur

Elke dag ontstaan er nieuwe technieken voor beter presterende radiatoren. Bovendien zijn er almaar meer mogelijkheden op vlak van design. Denk maar aan de dunne, horizontale radiatoren die heel wat badkamers sieren. Door te experimenteren met het materiaalgebruik en diverse kleuren te gebruiken, is het vandaag mogelijk een radiator te kiezen die volledig bij je smaak past. We zetten enkele decoratieve radiatoren met prachtige geometrische accessoires op een rij.

Unieke Vasco radiatoren

Vasco Alu Zen

De decoratieve radiator Alu Zen van Vasco heeft een verfijnd karakter dankzij het lichte aluminium. De radiator heeft afgeronde zijprofielen en subtiele verticale groeven. De handdoekbeugels zweven rond de radiator en voeg je naar believen toe.

Vasco Beams

Met de Beams-radiator gaat Vasco nog een stapje verder. Je kiest zelf de geometrische accessoires van deze decoratieve radiator. Je geeft de radiator, wanneer jij dit wenst, een fris accent met de accessoires in diverse vormen en kleuren. Ze strelen niet enkel het oog, ze worden ook gebruikt als handdoekhouders.

Decoratieve radiatoren van Radson

Tinos en Paros zijn twee verticale radiatoren die modern en strak zijn vormgegeven. Enkel de zijkanten verschillen van elkaar, je kiest tussen rechte of afgeronde kanten. De geometrische handdoekhouder uit roestvrij staal is een accessoire dat je naar keuze toevoegt.

Vitalo Bar van Zehnder

Een laatste prachtexemplaar onder de decoratieve radiatoren is de Vitalor Bar van Zehnder. De radiator heeft een opvallend en extreem slank profiel. De lichte handdoekhouders springen door de contrasterende kleur prachtig in het oog!

26/12/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Romantiek in huis met de ‘Ovale’-deurklinken van Giara
Volgende artikel
Design- & dierenliefhebbers unite! Hippe vogelhuisjes maken