Interieur - Badkamer

Decoratieve radiatoren in de badkamer: elegant én functioneel

Decoratieve-radiatoren-aluzen_insp_bath_highres

Vroeger was een radiator onvermijdelijk volumineus en weinig stijlvol. Gelukkig ligt die tijd achter ons. Vandaag zijn er tal van decoratieve modellen op de markt. Wie had gedacht dat een radiator zo een stempel kon drukken op de uitstraling van jouw badkamer?

De Alu Zen: een klassieke uitstraling die in het oog springt

Is jouw badkamer het toonbeeld van rust en elegantie, dan mag een radiator geen stijlbreuk betekenen. Alu Zen is een decoratief model uit aluminium, dat opvalt door een bijzonder verfijnd ontwerp. Afgeronde zijprofielen en discrete verticale groeven zorgen voor een uitstraling die klassiek oogt zonder saai te zijn.

De materiaalkeuze ligt aan de basis van de verfijnde uitstraling van dit model. Leuk detail: de handdoekbeugels lijken wel te zweven rondom de radiator. Bijzonder is dat. Of je kan er een sterk staaltje design in erkennen. Vast staat dat jouw badkamer extra cachet krijgt met de Alu Zen.

Beams radiator: ecologisch design op maat van gezinnen

Decoratieve-radiatoren-BEAMSNatuurlijk kan een decoratief model eveneens ecologisch zijn. Dat bewijst de Beams radiator. De voordelen van dit type op een rijtje:

  • De warmte wordt razendsnel opgeslagen: deze decoratieve radiator bevat slechts 2 liter water, terwijl een klassiek model algauw 10 liter water bevat.
  • Je bespaart makkelijk tot 15% aan energie.
  • De Beams radiator geeft sneller warmte af: hij geleidt viermaal beter dan een traditionele radiator.
  • Veilig en gezinsvriendelijk: het water vloeit door de kern en niet langs het oppervlak.
  • Het design: robuuste profielen gecombineerd met geometrische accessoires, een bijzonder knap samenspel.

Kom te weten hoe je ervoor zorgt dat een design badkamer ook functioneel is.

Tinos en Paros: twee strakke, moderne broertjes

Wat meteen opvalt aan deze decoratieve radiatoren is hun sober design. Voor franjes zijn de Tinos en de Paros van Radson niet te vinden. Beide verticale radiatoren hebben een vlakke voorplaat en een uiterst moderne vormgeving. De Tinos heeft rechte zijkanten, bij de Paros zijn die afgerond.

Hou je toch van een detail dat dat strakke keurslijf doorbreekt? Een handdoekhouder in roestvrij staal en een design ventielset zijn in optie verkrijgbaar. Weet ook dat voor beide decoratieve radiatoren een garantieperiode geldt van tien jaar. Kortom, je bent zeker van jarenlange kwaliteit en comfort.

 

02/02/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Je zwembad verwarmen? Met een warmtepomp natuurlijk!
Volgende artikel
Declutteren op zijn Japans: ken jij ‘oosouji’ al?