Interieur - Design

Batibouw 2012: design radiatoren gespot!

Batibouw is voor vele bedrijven dé gelegenheid om uit te pakken met hun nieuwste snufjes. Zo ook op Batibouw 2012. Wat viel ons op? Design radiatoren!

Radson design radiatoren

Radson verwarming pakt uit met twee nieuwe modellen van design radiatoren, de Tinos/Paros. Dit zijn grote verticale radiatoren. Anders dan de klassieke paneelradiator, heeft dit model een gladde voorplaat, zodat de design radiator strakker oogt. Er zijn ook twee verschillende diktes beschikbaar. Type 11 is smaller dan het type 21, en valt daarom vaak beter in de smaak bij de mensen, maar het is een kwestie van smaak. Je kan opteren voor een afgeronde of een hoekige versie. Daarnaast kan je ook kiezen tussen drie verschillende hoogtes, zes breedtes, een tachtigtal verschillende kleuren, een matte of glanzende uitvoering en een elektrische radiator variant. Kortom, je kan de radiator perfect afstemmen op jouw interieur!

Waag je kans!

De Tinos/Paros is geschikt voor elke ruimte, ook de badkamer. Daarnaast kan je nog enkele opties nemen, zoals bijhorende handdoekenhouders die het gebruik van de Tinos/Panos als badkamer radiator of handdoekradiator nog efficiënter maken. Tijdens Batibouw 2012 loopt er ook een speciale actie. Ruil je een ingevulde antwoordkaart in aan de balie van Radson radiatoren, dan krijg je een magneetje. Wanneer je die magneet op de designradiatoren plakt, komt een code te voorschijn, elke dag is er een winnende code waarmee je een radson radiator kan winnen! Go for it!

01/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Geen crisis op Batibouw 2012!
Volgende artikel
Batibouw keuken trends: Smullen in Paleis 11