Bouw & Reno - Verwarming

Badkamerradiator: maak komaf met de kille herfsttemperaturen!

Badkamerradiator

Tijdens de herfst en de winter kan het behoorlijk koud zijn, ook in de badkamer. Badkamerradiatoren zijn een must, maar welke kies je het best en waarmee moet je rekening houden?

Diverse badkamerradiatoren

Badkamerradiator - Zehnder forma_air_02Er bestaan verschillende soorten badkamerradiatoren: een plaatradiator, een paneelradiator, een elektrische radiator, een horizontale of verticale radiator, … Maar de mooiste is wellicht de designradiator: een stijlvolle radiator die gelakt of gepoedercoat wordt in de gewenste kleur om beter bestand te zijn tegen vocht. Daardoor sluit je radiator naadloos aan bij je badkamerstijl. Je kunt er zelfs voor kiezen om je radiator aan het plafond, aan de wand of op de vloer te installeren. Dat maakt de badkamerradiator ook uitermate geschikt voor een minimalistische badkamer.

Het nut van een radiator

In de badkamer is het natuurlijk mooi meegenomen dat je je radiator niet enkel gebruikt om te verwarmen of om je badkamer die extra touch te geven, maar ook om je handdoeken te drogen en te verwarmen. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan met een warme handdoek uit je douche of je bad te stappen?

Zehnder Forma Air

De Zehnder Forma Air is een handdoekdroger die ervoor zorgt dat je badkamer meteen aangenaam warm wordt. Aangezien de buizen horizontaal liggen, is er altijd een plekje om je handdoeken te drogen. De Zehnder Forma Air is beschikbaar in een verchroomde uitvoering, waardoor je badkamer meteen een elegante look krijgt. De radiator heeft een geïntegreerde ventilator met een eenvoudige bediening. Deze handdoekdroger is de nieuwe standaard voor comfort en bestaat zowel in elektrische als centrale verwarming: voor elke ruimte en ieders budget!

Badkamerradiator

De plaatsing van een badkamerradiator

Ben je een handige doe-het-zelver en wil je je radiator graag zelf plaatsen? Meet dan eerst de warmtebehoefte van de ruimte en bepaal op basis daarvan hoeveel en welke radiatoren je nodig hebt. Plaats je radiator vervolgens op de koudste plaats in je badkamer, in de buurt van een raam.

 

28/12/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
6 leuke webshops voor meubels en woonaccessoires
Volgende artikel
Greeploze badkamerkasten voor een écht strakke look