Bouw & Reno - Verwarming

4 handdoekdrogers die lichter zijn dan traditionele radiatoren

Verwarming in de badkamer is een must voor je persoonlijke comfort en om vochtproblemen te voorkomen. Vergeet echter de zware, traditionele radiatoren die de inrichting verpesten. We stellen je vier handdoekdrogers van Zehnder voor die niet enkel een top-verwarmingsprestatie leveren, maar ook prachtig ogen!

Handdoekdroger 1: Zehnder FORMA

Handdoekradiatoren zijn een nieuwe standaard voor comfort. De Zehnder FORMA-radiator geeft hier het goede voorbeeld. De radiator met verschillende uitsparingen laat toe om je handdoeken eraan te drogen. Daarnaast is de radiator opvallend lichter dan de traditionele radiatoren. De Zehnder FORMA-radiator bestaat zowel in een elektrische versie als in een uitvoering voor centrale verwarming. De radiator voor centrale verwarming is verkrijgbaar vanaf €399 en de elektrische versie vanaf €565.

Handdoekdroger 2: Zehnder FORMA AIR

De FORMA AIR-radiator valt op door zijn moderne kleur en zijn slanke profiel. De handdoekdroger is verkrijgbaar voor zowel elektrische als centrale verwarming. En uiteraard zijn er verschillende afmetingen: 49.6 x 119.8 cm (621 W), 49.6 x 171.8 cm (880W), 50 x 123 cm (750W) en 50 x 175 cm (1000W). Deze handdoekradiator is verkrijgbaar vanaf €495.

Handdoekdroger 3: Zehnder VITALO SPA

Bijna drie keer lichter dan de traditionele radiator is de Zehnder VITALO SPA, een op-en-top eigentijdse radiator. Voornamelijk de smalle vormgeving, afgeronde hoeken en uitsparingen voor voorverwarmde handdoeken maken van de handdoekradiator een eyecatcher in je badkamer. Daarnaast heb je keuze tussen diverse kleuren, zodat de radiator perfect bij je badkamer past. En niet te vergeten: de radiator is voorzien van de nieuwste technologie om je badkamer efficiënt te verwarmen.

Handdoekdroger 4: Zehnder VITALO BAR

Deze laatste handdoekradiator is niet van de minste. De Zehnder VITALO BAR-radiator is prachtig vormgegeven en kreeg een taupekleurig uiterlijk om rust uit te stralen in je badkamer. De opvallende handdoekhouders maken er een design element van. Als jongste van de vier is deze handdoekdroger de efficiëntste en energievriendelijkste.

Voor meer informatie over deze prachtige handdoekdrogers kun je terecht in de Facq-Showroom in jouw buurt

09/01/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Het duurste huis in Beverly Hills? Dat ziet er zo uit!
Volgende artikel
Groepswoningen, enkel voor ouderen?