Bouw & Reno - Veiligheid & alarm

Sfera: de nieuwe BTicino videofoon

Sfera is de nieuwste BTicino videofoon. Hij is eenvoudig in gebruik, elegant en veilig. Deze intercom heeft niet enkel gesofisticeerde functies, hij ziet er ook mooi uit! De kleuren die BTicino aanbiedt spelen bovendien helemaal in op de laatste trends.

Sfera: gesofisticeerde BTicino videofoon

Sfera is het nieuwe parlofoon gamma van BTicino, uitgerust met een slimme videofunctie met een dag/nacht camera. De groothoeklens van deze parlofoon zorgt voor een optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht zullen LED lampen en een infraroodfilter de zichtbaarheid optimaal houden.

Een bijkomende troef is dat de gebruiker kan kiezen tussen een klavier met een toegangscode, een kaartlezer of een vingerafdruklezer.

De nieuwe intercom biedt ook een maximaal gebruiksgenot voor gebruikers met een auditieve of visuele beperking. Een nieuwe module zorgt ervoor dat ook personen met een hoorapparaat alle geluidssignalen ontvangen.

BTicino heeft ook de Sfera Robur ontwikkeld, een parlofoon met een verhoogde weerstand tegen schokken, conform met de beschermingsgraad IK 10.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

07/11/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De betoverende elegantie van kristallen kroonluchters
Volgende artikel
Hout & Habitat Antwerpen