Interieur - Design

Designsloten plaatsen in je woning

Designsloten

Om inbrekers geen tot weinig kans te geven om bij jou binnen te dringen, is het zaak om je woning te beveiligen met hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit. De meeste mensen kiezen voor het beveiligen van hun woning voor stevige cilindersloten die niet of zeer lastig te forceren zijn door inbrekers. In veel gevallen passen deze sloten echter niet mooi bij de uitstraling van het huis. Indien je wél wil dat de sloten bij de rest van je woning passen, kun je ervoor kiezen om designsloten te laten plaatsen door een slotenmakersbedrijf.


Gastblogger Britt is gepassioneerd door bouwen en klussen en schrijft hier al jarenlang over. Ze heeft een zwak voor strakke designwoningen.

Ontdek alle gastblogs op Inspirerend Wonen of meld je zelf aan om te bloggen!


Designsloten aanschaffen

Wanneer jij je woning wilt beveiligen met fraaie designsloten, heb je waarschijnlijk weinig kans van slagen bij een bouwmarkt. Hier worden natuurlijk sloten verkocht die goed beveiligen, maar vaak zijn dit de standaard sloten waarmee veel woningen beveiligd zijn. Om échte designsloten te vinden, doe je er goed aan om eens langs te gaan bij een slotenmaker.

Veiligheid gegarandeerd

Designsloten zijn vaak heel erg mooi, maar ze moeten natuurlijk ook voldoende bescherming bieden tegen inbrekers. Voor het aanschaffen van een designslot ga je dan ook naar een slotenmakersbedrijf. Door evoluties van de laatste jaren zijn de sloten van een slotenmaker niet alleen veel veiliger, maar ook mooier.

DesignslotenDenk niet alleen aan het design

Veel mensen die de ramen en deuren van hun woning willen voorzien van designsloten, staren zich blind op de uitstraling van het slot. Het is natuurlijk leuk wanneer het slot een fraaie toevoeging is op de rest van je woning, maar de veiligheid moet altijd voorop staan. Wat heb je immers aan designsloten als ze je helemaal niet goed beschermen tegen inbrekers? Vraag daarom bij een slotenmakersbedrijf altijd naar designsloten die voorzien zijn van de beste beveiligingsmethodes.

 

05/11/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een fitnessruimte inrichten bij je thuis? Laat je inspireren!
Volgende artikel
Sportvloeren: aan welke eisen moeten ze voldoen?