Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Woningen Blavier stelt nieuwe sleutel-op-de-deur woningen voor

Woningen Blavier heeft 10 nieuwe sleutel-op-de-deur woningen gelanceerd die de moeite waard zijn om van naderbij te bekijken. Wij zetten ze voor u op een rijtje en lichten er de belangrijkste eigenschappen uit. Tijd voor inspiratie!

Woningen Blavier wil dat mensen zich thuis voelen in hun huis. Dat is de ambitie die in ieder project terugkomt. De sleutel-op-de-deur woningen kunnen bovendien op maat aangepast worden. Zo kan je de stijl en de afmetingen aanpassen zodat het huis volledig aan je wensen voldoet.

Rijwoning in landelijke stijl

Dit is een rijwoning in landelijke stijl die van alle comfort is voorzien. Op het gelijkvloers bevinden zich een ruime keuken, de woonkamer, het salon, inkomhall, wasplaats en toilet. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Beide verdiepingen hebben een oppervlakte van 58 vierkante meter.

Modern alleenstaand huis

Als je voor dit huis kiest, combineer je comfort en een praktische indeling. Deze alleenstaande woning heeft een moderne uitstraling en een oppervlakte van 63 m2 per verdieping (9 meter breed en 7 meter diep). Er zijn drie slaapkamers voorzien en een ruimte woonkamer en salon. Zowel de woonkamer als de keuken geven uit op de tuin.

Compacte woning met alle comfort

Op zoek naar een ontwerp voor een hedendaagse rijwoning? Dan is dit model je op het lijf geschreven. Het is een compacte woning met een heel praktische indeling. Op het gelijkvloers vind je een garage, terwijl de keuken en woonkamer zich op de eerste verdieping bevinden. Op de twee verdieping tref je 3 slaapkamers en een badkamer aan. Dit huis is 9 meter diep en 6 meter breed.

Alleenstaande woning met carport

In deze plattelandswoning zijn moderne toetsen aangebracht. Wat meteen opvalt, is de elegante carport. Verder bevinden zich op de eerste verdieping drie slaapkamers en een dressing. De keuken is ruim en er is plaats voorzien voor een kookeiland. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig zicht op de tuin.

Aantrekkelijke huis met halfopen bebouwing

Dit is een huis met halfopen bebouwing met een moderne look. Er is een garage voorzien, drie slaapkamers en een ruime badkamer. De inrichting is erg praktisch en de woning heeft een oppervlakte van 136 m2. Als je voor dit model kiest, zal je er geen spijt van krijgen!

Alleenstaande woning met extra grote woonkamer

Aan de zijkant van is er in deze alleenstaande woning een extra ruimte van 1,5 meter voorzien waardoor de woonkamer breder wordt. En dat zorgt voor een aangenaam ruimtegevoel. In de keuken vind je een toog wat een moderne toets toevoegt. Op de eerste verdieping bevinden zich  drie grote slaapkamers.

Moderne alleenstaande woning met grote garage

In dit huis bevindt zich boven de voordeur een groot raam wat voor een aangenaam ruimtegevoel zorgt. In de grote garage kan je heel wat spullen kwijt. Ook hier vind je drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De keuken is afgescheiden van de woonkamer en het salon die beide op de tuin uitgeven.

Ruim en hedendaags alleenstaand huis

Dit is echt hedendaagse en stijlvolle woning. Het ronde raampje in de voorgevel is een echte blikvanger. Aan de zijkant vind je een ruime garage. De keuken, woonkamer en het salon bevinden zich naast elkaar aan de tuinkant. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamer en een grote dressing voorzien. De moeite waard om te ontdekken!

Praktisch ingerichte halfopen bebouwing

Deze halfopen bebouwing bevat houtwerk aan de voorgevel, de achter- en de zijkant wat voor een karakteristieke uitstraling zorgt. In totaal heeft dit huis een oppervlakte van 150 m2. Ook hier drie slaapkamers. Naast de keuken bevindt zich een ruime wasplaats. Zowel de woonkamer als het salon zien uit op de tuin.

Comfortabel landelijk huis

Dit huis heeft een aparte en ruime garage. Op het gelijkvloers vinden we een bureau en een open keuken. De woonkamer en het salon geven beide uit op de tuin. De eerste verdieping is groot genoeg voor vier slaapkamers en een badkamer. Deze woning is erg comfortabel en praktisch ingericht.

27/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Sleutel-op-de-deur woningen in 2014
Volgende artikel
Design verlichting: Marble Lights van Studio Vit