Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

“Woningen Blavier krijgt van ons 9/10”

Een jaar geleden klopten Stéphane en Cynthia aan bij Woningen Blavier. “We hadden er toen al een lange zoektocht opzitten naar een bestaande woning, maar keerden keer op keer teleurgesteld terug vanwege de hoge prijs. Woningen Blavier kwam als geroepen.”

Een bestaande woning kopen of bouwen?

Stéphane Leduc en zijn vriendin Cynthia wilden graag in de buurt van Malmédy gaan wonen. “Probeer maar eens een woning te vinden voor een budget tussen 200.000 en 250.000 euro. Daarvoor koop je enkel een woning waar nog heel wat kosten aan zijn. En dat wilden we niet.”

De sleutel-op-de-deurformule van Blavier

Daarom nam het koppel zijn toevlucht tot een bouwfirma. “We klopten eerst aan bij een concurrent – die stuurde ons wandelen met de boodschap dat we met minder dan 300.000 euro geen woning konden bouwen – maar kwamen al vlug terecht bij Woningen Blavier.”

Stéphane Magnan informeerde het koppel over de sleutel-op-de-deurformule van Blavier en liet ons ook meteen weten dat er nog twee bouwgronden in Stavelot te koop stonden. Onze beslissing was vlug genomen.”

Vanaf dan ging het vlug. “We spraken af met Stéphane, die ons heel het proces duidelijk maakte. Hij liet ons enkele conceptwoningen zien waar we wel wat in zagen. De woning werd aangepast aan onze wensen en nog geen twee weken later tekenden we het contract.”

“Wij raden Blavier bij iedereen aan!”

Op de werf zelf werden Stéphane en Cynthia bijgestaan door Bastien. “We konden hem altijd aanspreken. Hij was steeds van alles op de hoogte. Echt een grote hulp. Bij problemen of vragen was hij degene die het oploste.”

Het koppel verhuisde enkele weken geleden naar hun droomwoning in Stavelot en raadt sindsdien bij iedereen die het horen wil Woningen Blavier aan als bouwpartner. “Van ons krijgt Blavier 9/10! Zelfs onze meest wantrouwende vrienden moeten nu toegeven dat we een hele mooie woning hebben.”

16/12/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Bouwinnovatie 2015: dé beurs voor interieur, renovatie en bouw in Hasselt – WIN GRATIS TICKETS
Volgende artikel
Retro in de badkamer: van handdoekhouder tot toiletborstel