Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Woningen Blavier ervaringen: Vincent Bottone en Natalya Malyutina

Vincent Bottone en Natalya Malyutina wonen sinds kort in een leuke sleutel-op-de-deur woning in Nieuwerkerken. Kennissen en vrienden hadden al een sleutel-op-de-deur woning met Woningen Blavier gebouwd en waren enthousiast. “We zijn vervolgens een kijkje gaan nemen op de website en dat was het begin van ons nieuwbouwavontuur”, vertelt Vincent.

Kiezen voor sleutel-op-de-deur

“We hebben ook bij andere bouwbedrijven geïnformeerd”, vult Natalya aan. “Maar die waren ofwel duurder, ofwel hoorden we klachten over de afwerking. De prijs-kwaliteit bij Woningen Blavier lag goed, dus de keuze lag uiteindelijk voor de hand.”

De werken

De samenwerking met de werfleider verliep vlot. “We hadden veel geluk met Wilfried”, vertelt Vincent overtuigd. “Hij is zeer gedreven en correct. Hij volgde de werken goed op en gaf ons vertrouwen. Enkel de elektricien was niet altijd correct, maar bij elk bouwproject duiken er al eens moeilijkheden op. Over de gehele lijn verliep alles zeer goed. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat.”

Ons budget en de vooropgestelde bouwtermijn werden gerespecteerd, waardoor we snel konden verhuizen.”

Eindscore en Woningen Blavier ervaringen

“Woningen Blavier krijgen van ons een vette 9/10. De medewerkers zijn correct en doen hun werk goed. Daardoor is alles vlot verlopen en zijn we nu tevreden in onze nieuwe woning.”

01/08/2013

Vragen en opmerkingen

D
Devalck

Geachte,
Mijn dochter en haar man zijn aan het bouwen met jullie in Het Houtem te Beersel (Savat-Devalck). Wel ik ben getuige van het feit dat ze van de eerste dag tot de laatste problemen hebben gehad. Zelfs is er een plafond naar beneden gevallen. Nu is de vloerder al drie keer herbegonnen en nog mag/moet die van jullie werfleider verder doen, al is voor iedereen duidelijk dat hij het niet kan. Tot op vandaag loopt alles mis, zie het dossier bij jullie en toch lossen jullie weinig op en indien wel dan duurt het een eeuwigheid om resultaat te hebben. De verhuis, de plaatsing keuken diende uitgesteld. Betwistingen inzake wel of geen termijn blijven duren. Ik hoop maar dat ze geen advocaat zullen moeten nemen. De goede wil bij het jonge koppel is aanwezig. Momenteel speelt, volgens mij althans, de werfleider serieus met hun voeten.Het ganse project is geen reclame voor Woningen Blavier. Ik ben dan ook verwonderd dat jullie op andere plaatsen goede komentaren krijgen.
Een bezorgde vader.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De riolering: van aansluiting tot keuring
Volgende artikel
Wooninspiratie: de IKEA catalogus komt tot leven