Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Woningen Blavier ervaringen. Sylvester De Block en Liesbeth Verlinde

Sylvester en Liesbeth wonen sinds kort in hun spiksplinternieuwe sleutel-op-de-deur woning in Wachtebeke, Oost-Vlaanderen. Die keuze was snel gemaakt.

De Woningen Blavier ervaringen van Sylvester en Liesbeth

“We hebben zelf weinig tijd en bovendien ben ik niet zo handig”, vertelt Sylvester. “We hebben geïnformeerd bij verschillende bouwfirma’s, maar de keuze ging uiteindelijk naar Woningen Blavier”, pikt Liesbeth in. “Bij hen draait het echt om de woning en niet om domotica of een luxueuze afwerking. Bovendien zaten we meteen op dezelfde golflengte met onze Blavier bouwadviseur, Maurice, die ons advies gaf op vele vlakken en hielp met de administratie.”

Modelwoning

De basis van hun woning vonden Liesbeth en Sylvester in een modelwoning. Deze werd aangepast aan hun persoonlijk budget. “Maurice ging helemaal uit van ons budget. Wij zijn trouwens geen enkele andere firma tegengekomen die zo’n duidelijke richtprijzen geeft.” We zijn met onze ouders nog eens naar de kijkwoning gaan kijken en we hadden heel snel beslist.

Budget

“Woningen Blavier heeft ons budget goed gerespecteerd”, vertelt Liesbeth. “Maar wij hebben ons niet aan ons initieel bouwbudget gehouden. Een duurdere keuken, mooie parket op de bovenverdieping, de poort en een chique voordeur met een andere deurgreep… we hebben ons soms laten gaan (lacht).”

“Maar dat betekent niet dat de basiskwaliteit niet goed is. Onze sanitaire toestellen komen van Facq of Van Marcke, de prijs-kwaliteitverhouding van Woningen Blavier is zeker goed”, vult Sylvester aan.

Werfopvolging

Ook over de werfopvolging door werfleider Kristof is het koppel tevreden. “We mochten hem altijd bellen en hij bracht alles snel in orde. Binnen het jaar was onze woning klaar.”

“Je hoort het, we zijn tevreden over onze keuze om te bouwen met sleutel-op-de-deur. Het vertrouwen was er en we hebben ons niet opgejaagd. Mijn broer gaat nu ook bouwen met Woningen Blavier, op het bouwperceel naast dat van ons!”

03/04/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Xterieur 2013: de beurs voor tuin en terras
Volgende artikel
Belgisch Design van Diane Steverlynck