Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Sleutel-op-de-deur ervaringen van dhr en mevr Simons-Van der Bel

Meneer en Mevrouw Simons-Van der Bel lieten hun droomwoning bouwen door het bouwbedrijf Woningen Blavier. Omdat meneer Nederlandstalig is en mevrouw Franstalig, besliste het koppel om zich in hartje Hélécine te vestigen, op de taalgrens… Hier volgen hun sleutel-op-de-deur ervaringen

Wat was jullie eerste indruk van Woningen Blavier?

Het eerste contact met onze bouwadviseur liet een goede indruk na. We hadden ook andere bouwfirma’s gecontacteerd, maar deze waren duurder en het contact verliep vlotter met Woningen Blavier.”

Kan je een voorbeeld geven van de goede service?

“Toen we contact opnamen met Woningen Blavier, hadden we net een optie genomen op een bouwgrond, die tegen uitzonderlijke voorwaarden verkocht werd. We hadden maar een week de tijd om te beslissen. Onze adviseur bezorgde ons samen met de architect de plannen en een gedetailleerde offerte in minder dan een week!”

“Enkele maanden na de aankoop van de bouwgrond, startte Woningen Blavier de werken en, nog geen jaar later, zijn we in onze woning getrokken.”

Wat denken jullie over de technische realisatie?

We zijn heel tevreden over de gerealiseerde werken, hoewel de bezetting van het plafond beter kon. Maar het bouwen van een huis is een complexe zaak en er is altijd wel iets dat minder goed loopt. Het belangrijkste is de snelle reactie van het bedrijf en de middelen die worden ingezet om dit op te lossen… De plafonneringswerken doen dus geen afbreuk aan onze tevredenheid over Woningen Blavier.”

“Bovendien waren we aangenaam verrast over de keuzemogelijkheden van de materialen. Het moet echt moeilijk zijn om je gading niet te vinden in het ruime aanbod.”

“Tenslotte zijn er nog alle praktische zaken, die worden uitgevoerd door de bouwadviseur, de werfleider en, niet te vergeten, de metselaar. Terwijl deze aan het werk was, stelde hij voor om een venster in de living te laten vallen en een bijkomende deur te voorzien in de berging. Dat was echt een goed idee, want we gebruiken nu bijna altijd deze deur om naar buiten te gaan.”

Sleutel-op-de-deur ervaringen

“Mijn zus, die de werken van dichtbij volgde, heeft niet getwijfeld om de bouw van haar woning aan Woningen Blavier toe te vertrouwen. Bovendien hebben we aan vrienden met een bouwproject aangeraden om contact op te nemen met Blavier. Dat toont onze tevredenheid eens te meer!”

 

05/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Preview op Batibouw: een extra dunne open haard
Volgende artikel
Zelf een moestuin aanleggen