Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Sleutel-op-de-deur bouwen in Antwerpen? Deze moderne kijkwoning moet je gezien hebben

Ga je binnenkort bouwen in Antwerpen, maar heb je nog geen aannemer gevonden? Of twijfel je nog aan het sleutel-op-de-deur bouwconcept? Breng dan zeker een bezoekje aan deze moderne woning in het hartje van Boechout. Woningen Blavier, dé referentie in de sleutel-op-de-deur bouwwereld, stelt haar nieuwste kijkwoning graag voor je open.

Sleutel-op-de-deur bouwen in minimalistische stijl

Opvallen doet de nieuwe woning van Blavier alleszins. De gevel, in verschillende grijstinten, springt er letterlijk uit. De dynamiek waar de architect naar op zoek was in zijn bouwplan is door de sleutel-op-de-deurspecialist feilloos gerealiseerd. De minimalistische uitstraling van de gevel wordt overigens verder doorgetrokken naar de zijkant van de woning, waar grote raampartijen voor een zee van licht zorgen in huis.

Modern met exotische toets

Bezoekers worden verwelkomd in een ruime en hoge hal waarvan de grandeur je zeker zal verrassen. Rechts kom je in een lange gang die leidt naar een studeerkamer. De woon- en eetruimte vormen één geheel. De inrichting kreeg een exotische toets mee, die de moderne stijl van het huis een warme uitstraling geeft. Originele lampenkappen met accenten in hout, onbewerkte parketvloer, fauteuils van juten doeken en hier en daar een gele tint geven de leefruimte een warm, zuiders karakter. Ook de open keuken profiteert van deze look.

Licht heerst boven

Boven heeft het licht vrij spel: de badkamer en de drie slaapkamers zijn oases van licht en rust. De kinderkamer wordt van de andere kamers gescheiden door een aantal grote kasten waardoor de speelruimte voor de kleinsten optimaal benut wordt. De slaapkamer van de ouders bestaat uit een dressing en een aparte doucheruimte. Let ook op het aparte behang!

Praktische info

Waar? Provinciesteenweg 462, 2530 Boechout

Wanneer? Elke zaterdag en zondag open van 14 tot 18 uur of op afspraak. Uitzonderlijk gesloten op 19 en 20 april (paasweekend).

16/04/2014

Vragen en opmerkingen

RV
Rudy van rompaey

hallo

ik ben zelfstandige vloerder Rudy Van Rompaey
indien je vloerwerken heb in onderaannemer
wil ik altijd graag een offerte maken van de werken
je kunt mij altijd bellen op het nr. 0492 62 93 77
of mailen

Mvg

Rudy

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Dossier nieuwbouw: hoe je een droomhuis bouwt zonder je blauw te betalen
Volgende artikel
De 12 creatiefste kinderkamers die je ooit zal zien