“Sleutel-op-de-deur bouwen geeft je zekerheid”

Sleutel-op-de-deur bouwen biedt heel wat voordelen, maar voor Cathy Verhulst was het toch vooral belangrijk dat ze bij één firma terecht kon met al haar vragen. Die zekerheid kon Woningen Blavier, een expert op het vlak van sleutel-op-de-deur bouwen, haar garanderen. Haar moderne woning werd dan ook zonder problemen gerealiseerd. “Ik ben over alles héél tevreden, van het contact met de mensen tot de uitvoering van de werkzaamheden.”

“Sleutel-op-de-deur bouwen: goedkoop én flexibel”

Cathy kwam met Blavier in contact op Batibouw. “Daar viel ik op één van de inspiratiemodellen, waar ik mijn eigen aanpassingen aan deed. De prijs lag lager dan die van de concurrentie, terwijl het contact wel goed zat. Op basis daarvan heb ik mijn keuze gemaakt.”

De realisatie van het project verliep volledig naar wens. “De grond is hier erg moerassig, dus moest er wel een funderingsplaat komen”, legt Cathy uit. “Uiteraard wordt de woning dan duurder dan wat je in een catalogus ziet, maar dat had ik ingecalculeerd.”

“Kies op tijd je materiaal!”

Voor toekomstige sleutel-op-de-deurbouwers heeft Cathy een nuttige tip. “Kies op tijd je materialen en denk goed na over de indeling van je woning. De details zijn héél belangrijk! Ik heb zelf, bijvoorbeeld, te laat beseft dat ik de warmtepomp beter aan de andere kant van de garage had laten plaatsen. Dat had me veel verloren ruimte gescheeld. Wat de materialen betreft, is het altijd handig als je alles snel achter elkaar kiest. Zo behoud je het overzicht over het geheel. Als er te veel tijd over gaat, is dat veel moeilijker.”

Ben jij ook geïnteresseerd in sleutel-op-de-deur bouwen? Neem dan vlug contact op met een expert die alles van a tot z regelt en wordt net als Cathy een tevreden klant!

Follow Inspirerend Wonen’s board Jouw droomhuis on Pinterest.

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.