Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Sleutel-op-de-deur bouwen? Doe inspiratie op in Holsbeek en Saintes

Wil je ontdekken wat sleutel-op-de-deur bouwen écht wil zeggen? Ben je op zoek naar ervaringsdeskundigen die je precies kunnen vertellen hoe zij het bouwproces hebben doorstaan? Wil je daarenboven kennismaken met een van de meest toonaangevende sleutel-op-de deurbouwbedrijven van het land? Dan kun je op 25 en 26 oktober terecht in Saintes (bij Tubeke) of op 8-9 en 15-16 november in Holsbeek (zie foto bovenaan). Woningen Blavier organiseert dan weer haar befaamde opendeurdagen.

Wissel bouwervaringen uit

Je mag nog zo veel informatie over sleutel-op-de-deur bouwen opzoeken, als je écht wilt weten wat het inhoudt, dan moet je ervaringen kunnen uitwisselen. Hoe kun je dat beter dan door een praatje te slaan met enkele kersverse eigenaars die gebouwd hebben met Blavier?

Blavier is sinds jaar en dag dé sleutel-op-de-deurspecialist van het land. Zij bouwen woningen in elke stijlen naar ieders wens, en dat uiteraard met respect voor ieders budget.

Doe inspiratie op voor je eigen sleutel-op-de-deurwoning

Je krijgt toegang tot de woningen in Holsbeek en Saintes én je kunt kennismaken met Woningen Blavier als bouwpartner. Er is altijd iemand aanwezig die je te woord kan staan. Ook met de eigenaars kun je eventueel een woordje wisselen.

Wie weet, doe je wel inspiratie op voor je eigen droomproject?

De vrijstaande woning in Saintes heeft een bewoonbare oppervlakte van 232 vierkante meter. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een grote open ruimte met keuken, salon en eetkamer, een bureau, een berging en een garage. Boven is plaats voor een master bedroom met dressing en badkamer en drie ruime slaapkamers, een douchekamer en een wc. De woning kost 185.000 euro, exclusief btw.

De woning in Holsbeek heeft een L-vormige  gelijkvloerse verdieping met de keuken, eetkamer en salon. De open ruimte loop over in de tuin. De bovenverdieping telt een master bedroom en drie slaapkamers, twee badkamers en een tv-hoek die overgaat in een terras. De bewoonbare oppervlakte is 245 vierkante meter.

Praktische informatie

Woning Saintes:

Wanneer? 25-26 oktober en 1-2 november

Waar? Rue des Frères Verkleeren 3, 1480 Saintes

Openingstijden: van 14 tot 18 uur

 

 

Woning Holsbeek

Wanneer? 8-9 en 15-16 november

Waar? Gravenstraat 21B, 3220 Holsbeek.

Openingstijden: van 14 tot 18 uur

24/10/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Dierlijk meubelbeslag van Fama
Volgende artikel
Interieurideeën voor de herfst: laat je inspireren door deze trends