Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Open huizen dag in Heusy bij Verviers

Bouwen met sleutel-op-de-deur: het zegt je wel iets, maar je wil toch eens zelf ondervinden hoe zo’n woning eruit ziet? Geen probleem, trek gewoon naar de volgende open huizen dagen van Woningen Blavier, die plaatsvinden van 16 tot 20 november in Heusy.

Open huizen dag

Tussen 16 en 20 november kan je kennis maken met de bouwmethodes en de aanpak van sleutel-op-de-deur bouwbedrijf Woningen Blavier. In Heusy (nabij Verviers in de provincie Luik). Je wordt er verwelkomd op een glaasje en je kan een nieuwe, ruime, aangename en functionele woning bewonderen in een klassiek-moderne stijl.

Stap even binnen in een sleutel-op-de-deur woning…

De woning is opgetrokken in bakstenen, met crèmekleurig raamwerk en een omkadering van blauwe hardsteen rond de voordeur. Op het gelijkvloers zijn er een garage voor twee wagens, een washok, een ruime inkomhal en een woonkamer met salon en open keuken. Boven geeft een ruime hal uit op drie kamers, een bureau, een badkamer en een opbergruimte. Achteraan bieden grote raampartijen een mooi zicht op de tuin. Maar de allergrootste troef van deze woning is misschien wel haar schitterende oriëntatie, waardoor de eigenaars op hun terras maximaal van de zon kunnen genieten en dit vanaf de eerste zonnestralen!

 

Praktische info

Overtuigd? Ga dan tussen 16 en 20 november naar de rue Florikosse 50, 4802 Heusy.

Openingsuren:

  • Vrijdag 16 november van 16 tot 20 uur
  • Zaterdag 17 en zondag 18 november van 14 tot 18 uur
  • Maandag 19 en dinsdag 20 november van 16 tot 20 uur

 

13/11/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Deurbeslag en raambeslag maken of kraken je interieur
Volgende artikel
Sparen voor een aanvullend pensioen, wacht niet te lang!