Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Op verkenning in een sleutel-op-de-deurwoning in Destelbergen

Je wilt graag een sleutel-op-de-deurwoning bouwen? Dan wil je wellicht graag ook goed geïnformeerd worden. Misschien ben je niet zo vertrouwd met het sleutel-op-de-deurconcept? Dan biedt Woningen Blavier je een mooie kans! Profiteer van de openhuisdagen op 15-16 en 22-23 maart en ontdek een van de recentste verwezenlijkingen van Blavier in Destelbergen.

De openhuisdagen

Een huis bouwen is een hele onderneming; niets iets waar je licht overgaat dus. Om je de kans te geven je voldoende te informeren over het sleutel-op-de-deurconcept organiseert Woningen Blavier sinds jaar en dag de openhuisdagen. Op gezette tijden opent Blavier een van haar recentste projecten voor het grote publiek die er dan volop de kwaliteit van een Blavier-woning kunnen ontdekken. Zo bouw ook jij binnenkort zéker het huis van je dromen!

De volgende openhuisdagen vinden plaats in een moderne en functionele sleutel-op-de-deurwoning in Destelbergen, bij Gent, en dat op 15-16 en 22-23 maart. Stap er binnen en ontdek welke materialen en bouwtechnieken er gebruikt zijn, wat de voordelen zijn van bouwen met Blavier en nog zoveel meer.

Ontdek het sleutel-op-de-deurconcept

Geef je ogen alvast goed de kost in deze moderne, halfopen woning in Destelbergen. De speciale gevelstenen – in twee tinten grijs – en de grote ramen zijn het eerste dat in het oog springt. Binnen valt het je vast op hoe licht alles is! De woonkamer en keuken vormen één grote ruimte die je heel wat mogelijkheden biedt. Boven vind je drie slaapkamers en één badkamer.

Ontdek deze mooie sleutel-op-de-deurwoning. Blavier ontvangt je alvast met open armen én met een drankje!

Praktische info

Data : 15-16 en 22-23 maart 2014
Openingstijden : van 14 à 18 uur
Adres : Pensstraat 32, 9070 Destelbergen

 

Follow Inspirerend Wonen’s board Jouw droomhuis on Pinterest.

06/03/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Geef je interieur een make-over: 10 voordelige interieurtips voor een stralende woning
Volgende artikel
Dossier inbraakbeveiliging: deze tips schrikken elke inbreker af!