Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Ontdek de voordelen van sleutel-op-de-deur bouwen op Batibouw 2014

Ligt er een bouw- of renovatieproject in het verschiet? Dan kan het alvast geen kwaad om dit jaar een bezoekje te brengen aan Batibouw. Dat vindt dit jaar plaats van 20 februari tot en met 2 maart. Ontdek het gemak van sleutel-op-de-deur bouwen in paleis 8, bij de stand van Woningen Blavier.

Op stap door Batibouw 2014

Batibouw is de grootste bouw- en renovatiebeurs van België. Duizenden bezoekers ontdekken aan de Heizel in Brussel jaarlijks de nieuwste bouwtrends, ze nemen er deel aan workshops en komen te weten wat de nieuwste trends zullen worden. Dit jaar ontdek je er de geheimen van het sleutel-op-de-deur bouwen. De professionals van Woningen Blavier, een van de meest toonaangevende bouwbedrijven op de sleutel-op-de-deurmarkt, zijn ook aanwezig!

Zoek je de ideale bouwgrond voor je droomwoning, wil je de nieuwste technieken ontdekken om zuinig en ecologisch te bouwen, ben je op zoek naar de voordeligste prijzen en de sterkste bouwconcepten? Dan zit je helemaal op je plaats bij de stand van Blavier in paleis 8 op Batibouw.

Ontdek waar je Woningen Blavier vindt op Batibouw 2014

Woningen Blavier, jouw sleutel-op-de-deurpartner?

Een vaak gehoord misverstand als het om sleutel-op-de-deur bouwen gaat is dat je als eigenaar gebonden bent aan bepaalde stijlen en materialen. Niets van dat alles echter als je met Woningen Blavier bouwt! Zij bouwen een sleutel-op-de-deurwoning volledig op jouw maat. Dat wil dus zeggen dat de woning van je dromen ook volledig aan je verwachtingen zal voldoen! Je hebt een betrouwbare partner aan Blavier!

Hoe gaat het dan precies in zijn werk, bouwen met Blavier? Alle details ontdek je uiteraard op Batibouw zelf. We kunnen je wel al zeggen dat je keuzevrijheid heilig is. Om je persoonlijke smaak te leren kennen schotelt Blavier je eerst verschillende foto’s voor van bestaande projecten. Aan de hand daarvan wordt jouw stijl bepaald. Heb je zelf al een goed idee van wat je wilt, dan kun je ook gerust een ruwe schets van het plan voorleggen.

Woningen Blavier werkt bovendien altijd met een onafhankelijk architect. Zo worden jouw belangen gewaarborgd.

Laat je nu al inspireren met de catalogus en maak kans op één van de 50 duotickets!

Ben jij van plan om te bouwen in 2014? Dan raden we je zeker aan om eens een te kijkje te nemen naar de sleutel op de deur huizen van Woningen Blavier. Zij stellen je diverse modelwoningen voor in verschillende prijsklassen en verschillende stijlen. De modelwoningen kan je dan nog verder naar wens aanpassen. Maar je kan uiteraard ook je eigen bouwplannen voorleggen en je droomwoning sleutel op de deur laten bouwen.

Bestel dus nu al de sleutel op de deur catalogus, laat je inspireren en kom op Batibouw je bouwplannen bespreken met de bouwadviseurs van Blavier. De eerste 50 die een catalogus downloaden, ontvangen een gratis duoticket voor Batibouw.

Zo ging het er vorig jaar aan toe op Batibouw …

31/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Van een saaie inrichting naar een glamour interieur: tips en tricks!
Volgende artikel
Vijf inspirerende woonkamer trends voor 2014!