Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Sleutel-op-de-deur bedrijf Woningen Blavier lanceert nieuwe website

Na enkele maanden voorbereiding is het eindelijk zo ver: de nieuwe website van Woningen Blavier staat online! En de belangrijkste reden om de website te vernieuwen zijn de klanten. Om hen nog meer nuttige informatie en advies te geven, om hen sneller en eenvoudiger tot bij die informatie te brengen, om met hen een dialoog aan te gaan,…

3 voordelen van de nieuwe site van Woningen Blavier

1. Meer info, meer advies

Een goede begeleiding van de klanten is één van de hoekstenen van de aanpak van Woningen Blavier. En dat willen ze op de website ook duidelijk maken. Doorheen de hele website vind je duidelijke informatie over de woningen die het bedrijf bouwt, de prijzen, tips om beter en goedkoper te bouwen, … Bovendien heeft Blavier in de werkwijzesectie heel wat informatie verzameld over de meest pertinente onderwerpen, beschouw het maar als een soort van FAQ sectie. Daarnaast publiceert Woningen Blavier op de blog regelmatig nieuwe artikels waarbij wordt ingespeeld op de actualiteit, de recente vragen of belangrijke gebeurtenissen. Je kan hier gerust een reactie schrijven, je opinie delen of een vraag stellen.

2. Meer inspiratie

Een huis bouwen is één van de belangrijkste investeringen die je in je leven doet. Dat doe je dan ook niet zomaar. Je denkt er grondig over na en je doet inspiratie op rondom jou. Daarin helpt Blavier je graag een handje. In de catalogus vind je gemakkelijk inspiratiemodellen die aansluiten bij jouw smaak. Maar het bouwbedrijf bouwt elk project op maat, elke woning is anders. Doorheen de website zie je tal van foto’s van woningen die Blavier gebouwd heeft en op de referentiepagina kan je op zoek gaan naar getuigenissen en foto’s van hun realisaties.

3. Meer comfort

We leven in een wereld vol verandering, in grote mate gestimuleerd door de technologische evolutie. Woningen Blavier vond het dan ook belangrijk dat de website eenvoudig te bezoeken is, onafhankelijk van hoe en waar je dat doet. Veel van de bezoekers browsen door onze site vanop een tablet en met de nieuwe website is dat een stuk handiger geworden. Bovendien is de structuur en navigatie sterk vereenvoudigd, zodat je snel en eenvoudig op de juiste pagina, bij de juiste informatie terecht komt.

 

12/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wonen waar je maar wil met een mobiele prefab woning
Volgende artikel
Je gevel impregneren: Hoe doe je dat?