Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Op bezoek in de sleutel-op-de-deur woning van Jess en Tina in Tessenderlo

Jess Dupont en Tina Muyllaert wonen sinds kort in hun nieuwe sleutel-op-de-deur woning in Tessenderlo, waarvoor ze beroep deden op het bouwbedrijf Woningen Blavier. iWonen trok naar Tessenderlo en polste naar de ervaringen van Jess en Tina.

Keuze voor een sleutel-op-de-deur woning

Jess en Tina zijn heel tevreden met het eindresultaat en de samenwerking. Het koppel had aanvankelijk offertes opgevraagd bij verschillende bouwfirma’s, maar de uiteindelijke keuze viel op Woningen Blavier. Het koppel had in 2007 al eens samengewerkt met dit sleutel-op-de-deur bouwbedrijf, met succes. Het vertrouwen en de gedetailleerde prijsofferte deden de knoop doorhakken.

Snelle en efficiënte afwerking

Het koppel kreeg dezelfde bouwadviseur en werfleider toegewezen als bij de vorige woning. En het koppel merkte een verbetering op in de dienstverlening. “De werf wordt strikter opgevolgd en de werfleider speelt kort op de bal. De kwaliteit is er nog op verbeterd”, zegt Jess. “In maart 2012 zijn de werken van start gegaan en in februari 2013 kregen we de sleutel. Dus alles is heel vlot verlopen.”

Eindrapport voor Woningen Blavier

Kortom, het koppel is nog meer tevreden dan in 2007 en Woningen Blavier krijgen van hen een mooie 9/10 voor de goede werfopvolging, de prijs-kwaliteit verhouding, de gerespecteerde termijn en de gedetailleerde offerte.

 

05/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Goed idee! 6 slimme oplossingen voor in huis
Volgende artikel
Beperkte ruimte voor een tuin? Hang de tuin boven je hoofd!