Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Partner in de kijker: zonwering Euro-Stores

In onze reeks ‘partner in de kijker’ maken we kennis met de verschillende partners van bouwbedrijf Woningen Blavier. Ditmaal gaat de eer naar zonwering Euro-Stores.

Woningen Blavier: de beste keuze

Wie een huis bouwt, wil meestal een plek creëren waar het aangenaam is om leven. We houden ervan om onze woning tot in de kleinste details in te richten en we kiezen graag voor de beste materialen. Omdat ook de buitenkant van de woning het uitzicht bepaalt, speelt ook terras inrichting een belangrijke rol in de afwerking van een woning.

Het is bijna zomer, en wie zomer zegt, zegt ontspanning en terras. Wie houdt er niet van om buiten te zijn, om tot rust te komen in de tuin, te aperitieven op het terras en vrienden uit te nodigen? Om ten volle van je terras te genieten en je tegen de zon te beschermen, heb je zonwering nodig.

De voordelen van een zonwering

Je wil van je terras genieten zonder last te hebben van de hitte? Je wil jezelf en je interieur tegen de zonnestralen beschermen? Je buiten ontspannen en beschut zijn van mensen die binnengluren? Dan is een eenvoudige zonnetent exact wat je nodig hebt! Een luifel is decoratief en zorgt voor schaduw waar jij het wil. Het grote voordeel is dat deze schaduwzone niet permanent is, want zonwering kan je makkelijk weer oprollen via een handig oprolsysteem. Een must voor mooie zomerdagen!

Euro-stores: kwalitatieve zonwering

De zonwering van Euro-stores biedt een ideale bescherming tegen UV-stralen op balkons en terrassen.

Deze tenten zijn verkrijgbaar in een honderdtal verschillende kleuren en motieven. Het kader uit aluminium bestaat in vijf kleuren. Bovendien worden deze zonnetenten op maat gemaakt, op vraag van de klant. Ze hebben dus alles in huis om ook de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.

Met aluminium legeringen en bedrukte stoffen van de beste fabrikanten van Europa, maakt Euro-Stores er een erezaak van om hoogwaardige producten af te leveren. Bovendien krijg je vijf jaar garantie op de veiligheid en het gebruiksgemak.

Je kan kiezen tussen de stijlen ‘Jamaica’, ‘Palladio’ en ‘Dakar’. Combineer elegantie met kwaliteit: deze zonnetenten zijn zeer duurzaam. Wit, beige, bruin, grijs of zilverkleurig… effen of gestreept… je vindt hier altijd een zonwering die bij jouw terras past.

15/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Hout in de badkamer brengt warmte en rust
Volgende artikel
Verticale tuin maken, snel gebeurd!