Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Leverancier in de kijker: Niko schakelaars

Wil je alles weten over de basiselementen van een sleutel-op-de-deur woning? In onze reeks ‘Leverancier in de kijker’ maken we kennis met de verschillende partners van bouwbedrijf Woningen Blavier. In dit artikel krijgt Niko de eer.

Sleutel-op-de-deur: kiezen voor kwaliteit

Wie een huis bouwt, wil meestal een plek creëren waar het aangenaam is om leven. We houden ervan om onze woningen tot in de kleinste details in te richten en te streven naar de perfecte afwerking.

Ook schakelaars zijn een essentieel deel hiervan! Lichtschakelaars zijn volwaardige decoratie objecten, die niet enkel bijdragen tot het comfort van de woning, maar ook tot de stijl. Of ze nu de kleuren van de muren, van een bepaald object, de vloer, een meubel of de deurklinken reproduceren, schakelaars zijn perfect geschikt om een subtiele design touch aan een interieur te geven.

Bouwbedrijf Woningen Blavier is zich bewust van het belang dat de Belg hecht aan zijn interieurinrichting. Daarom biedt het bedrijf haar klanten schakelaars van topkwaliteit aan.

Niko schakelaars: kwaliteit in een klik

Voor de keuze van lichtschakelaars en stopcontacten werkt Woningen Blavier samen met het gerenommeerde bedrijf Niko.

Al de afwerkingen van Niko staan voor schoonheid en tijdloos design. Maar de Niko schakelaars zijn niet enkel mooi! Achter hun stijlvolle afdekplaatjes schuilen een opmerkelijke technologie en duurzame kwaliteitsmaterialen.

In de collectie Niko lichtschakelaars kan je kiezen tussen vier verschillende gamma’s met schakelaars. Het gamma Niko Pure staat voor strak design en functionaliteit zonder tralala. Niko Intense staat voor sobere en zachte vormen. Niko Original voor uiterst zachte lijnen. En tenslotte is er het Niko Mysterious gamma, met onzichtbare schakelaars. Niko biedt dus ruime keuze en je kan hierbij experimenteren en alle kleuren en stijlen naar hartenlust met elkaar combineren.

De lichtschakelaars van Niko werden ontworpen in samenspraak met designers, architecten, installateurs en gebruikers en versmelten gebruiksgemak, comfort en design.

31/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Tuintrend 2012: design behang voor buiten
Volgende artikel
Ook in 2012 blijft lenen voor een huis financieel interessant