Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Leverancier in de kijker: JacKri bestrating en terrassen

Benieuwd naar de basiselementen van een sleutel-op-de-deur woning? In onze reeks ‘leverancier in de kijker’ maken we kennis met de verschillende leveranciers van bouwbedrijf Woningen Blavier. In dit artikel zoeken we JacKri op, een bedrijf gespecialiseerd in bestrating, klinkerwerken en terrasaanleg.

Sleutel-op-de-deur: kiezen voor kwaliteit

Wanneer je een woning bouwt, wil je meestal een plek creëren waar het aangenaam is om te wonen. Mensen vinden het fijn om hun woning tot in de kleinste details in te richten en het huis zowel langs de binnen- als de buitenkant perfect af te werken. De Belg houdt ervan om veel tijd door te brengen in zijn tuin, om op het terras een aperitiefje te drinken of om vrienden en familie uit te nodigen en van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht te genieten.

Het wordt nog leuker als je jouw naasten kan ontvangen op een mooi en uitnodigend grasperk, vol met planten en bloemen en een aangename bestrating! Woningen Blavier weet hoezeer de Belg gesteld is op tuinaanleg en daarom geeft het bouwbedrijf haar klanten de kans om tuin en terras te laten aanleggen door een externe partner.

JacKri: bestrating met karakter

Voor de bestrating en buitenafwerking van sleutel-op-de-deur woningen werkt Woningen Blavier samen met het bedrijf JacKri. Dit jonge Limburgse bedrijf is gespecialiseerd in klinkerwerken, tegelwerken en bestrating. Op aanvraag kunnen de klanten van Woningen Blavier terrasaanleg laten opnemen in het bouwproces van hun sleutel-op-de-deur woning.

Woningen Blavier heeft niet zomaar voor een samenwerking met JacKri gekozen, want dit bedrijf heeft heel wat troeven. Voordat het bedrijf start met de werken, komt het altijd ter plaatse om de juiste afmetingen op te nemen, professionele raad te geven, na te gaan wat de meest geschikte materialen zijn en om te informeren naar het budget van de klant.

JacKri staat voor een kwaliteitsvolle bestrating met een perfecte stabiliteit en mooie afwerking. Om dit doel te realiseren gebruikt het bedrijf degelijke materialen zoals de betontegels Stone & Style van Ebema en de kleiklinkers van Terca.

 

19/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wettelijk samenwonen: denk aan je verzekeringen!
Volgende artikel
Hangmatten, voor een exotisch zomergevoel!