Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Leverancier in de kijker: Eternit dakpannen

Wil je alles weten over de basiselementen van een sleutel-op-de-deur woning? In onze reeks ‘Leverancier in de kijker’ maken we kennis met de verschillende partners van bouwbedrijf Woningen Blavier. Ditmaal krijgen de Eternit dakpannen de eer.

Kwaliteit = prioriteit

Wie een huis bouwt, wil meestal een plek creëren waar het aangenaam is om leven. We houden ervan om onze woningen tot in de kleinste details in te richten en we kiezen graag voor de beste afwerking. Het dak beschermt altijd tegen regen en wind, warmte en vrieskoude. Maar het dak is niet louter functioneel, dakbedekking bepaalt ook het globale uitzicht van een woning.

Woningen Blavier werkt samen met de beste partners voor het bouwen van haar sleutel-op-de-deur woningen. Het zal dus niet verbazen dat onder meer Eternit materiaal levert voor de realisatie van Blavier dakbedekkingen.

De pannen die Woningen Blavier uitkiest zijn betonnen pannen van het type Sneldek, in zwarte of bruine kleuren en in de massa getint. Maar klanten kunnen ook opteren voor andere materialen als dakbedekking, zoals dakpannen in terracotta, kunstleien of natuurleien.

Eternit dakpannen: bouwen aan een duurzame toekomst

Het bedrijf Eternit wordt vaak uitgekozen als partner voor het bekleden van daken, zowel in de residentiële als niet residentiële bouw. Het voornaamste doel van het bedrijf is een maximale tevredenheid van de klanten.

Leien, betonpannen, kleipannen en pannen voor onderdaken, Eternit heeft het grootste aanbod in dakproducten. Weg met klassieke of oubollige modellen van vroeger! Het bedrijf biedt vandaag vijf types leipannen aan, in zestien kleuren en acht verschillende texturen. Bovendien is er ruime keuze in kleipannen, betonpannen, tegelpannen en golfplaten.

Woningen Blavier bouwt woningen van een optimale kwaliteit en kiest voor groene oplossingen en producten die mooi combineren met alle daktypes. Daarom werkt Blavier met Eternit dakpan

19/09/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Onderzoek naar de bouwtrends van 2012
Volgende artikel
Verzekering gewaarborgd inkomen, lening zonder zorgen