Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Leverancier in de kijker: Daikin

Wil je alle bouwstenen van een sleutel-op-de-deur woning kennen? In onze reeks ‘leverancier in de kijker’ zetten we enkele leveranciers van bouwbedrijf Woningen Blavier in de spotlights. In dit artikel krijgt Daikin de eer.

Sleutel-op-de-deur: kiezen voor kwaliteit

Wanneer we een woning bouwen, zoeken we meestal naar een plek waar het goed is om te leven. We houden ervan om onze woning tot in de kleinste details af te werken en we streven naar een perfecte afwerking.

Verwarming, sanitair warm water en ventilatie zijn essentiële componenten van een woning. Ze staan garant voor het comfort en dragen bij tot het welzijn van de bewoners.

Maar de energieprijzen stijgen, de economische toekomst is onzeker en vragen rond het milieu zijn actueel. Woningen Blavier is zich bewust van deze factoren en besliste om nauw samen te werken met een hoogwaardige airconditioning producent, Daikin.

Daikin, goede keuze

Het bedrijf Daikin is bekend voor zijn vernieuwende productontwikkeling, maar ook voor zijn kwaliteitsvolle en polyvalente toepassingen op vlak van verwarming, klimaatregeling, ventilatie en luchtzuivering. Dit bedrijf levert de top van energie-efficiëntie en innovatie.

De nieuwste generatie warmtepompen, vloerverwarming en ventilatiesystemen van Daikin wil het energieverbruik verminderen en het rendement behouden. Tijdens Batibouw 2012 heeft Woningen Blavier een nieuwe Daikin lagetemperatuur warmtepomp voorgesteld: de Altherma Lagetemperatuur-split. Dit model is niet alleen kleiner en dus ook plaatsbesparend in de woning, je kan het ook makkelijk installeren. Je moet gewoon enkele buizen aansluiten, de rest van de installatie gebeurde reeds in de fabriek. Daikin heeft ook de performantie verbeterd. Dit type warmtepomp werkt tot op -25°C en bespaart tot 60% op energiekosten. Bovendien kan je zo de CO2 uitstoot tot 70% beperken, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen.

Het is dus niet te verwonderen dat Woningen Blavier kiest voor Daikin productenom de kwaliteit van haar woningen te garanderen.

22/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Afsluiting tuin plaatsen: stappenplan
Volgende artikel
Een tuinafsluiting kiezen: waarmee rekening houden?