Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Leverancier in de kijker: centrale verwarming

Wil je alles te weten komen over de opbouw van een sleutel-op-de-deur woning? In onze rubriek ‘leverancier in de kijker’ focussen we op de verschillende leveranciers van bouwbedrijf Woningen Blavier. Ditmaal is het de beurt aan het bedrijf ‘Chauffage régulation sanitaire sprl’. Woningen Blavier doet namelijk beroep op deze verwarmingsspecialist voor de centrale verwarming van sleutel-op-de-deur woningen.

Sleutel-op-de-deur woning, centrale verwarming kiezen

Als je kiest voor een sleutel-op-de-deur woning van Woningen Blavier, moet je zelf nog heel wat keuzes maken. Niet alleen de keuken, de vloeren, het binnenschrijnwerk, het dak of de badkamer, maar ook de verwarmingsinstallatie wordt afgestemd op de keuze van de bouwheer.

Welk soort radiatoren kiezen?

Je kan kiezen voor verwarming op gas, op stookolie of elektrische verwarming, afhankelijk van jouw smaak. Optioneel kan je zelfs ook een warmtepomp, zonnepanelen of vloerverwarming laten plaatsen.

Voor een optimaal resultaat worden de radiatoren gekalibreerd volgens hun aantal en het verkregen resultaat uit de studie van warmteontwikkeling. Bovendien kan de eigenaar de exacte plaatsing van de radiatoren zelf bepalen, zodat hij ook tevreden zal zijn over het esthetisch uitzicht van zijn woning.

De radiatoren van Chauffage régulation sanitaire sprl

Door samen te werken met het bedrijf Chauffage régulation sanitaire sprl, biedt Woningen Blavier de beste installaties voor centrale verwarming aan haar klanten. Deze verwarmingsinstallaties werden zo ontwikkeld dat alle kamers van het huis optimaal verwarmd worden. Om de kracht van de installaties te berekenen, houdt de verwarmingsexpert namelijk rekening met de gangbare normen voor warmteverlies. Zo kan de sleutel-op-de-deur woning een warmte tussen de 18 en de 24 graden behouden, zelfs wanneer de buitentemperatuur onder -10°C zakt.

De kwaliteit is een essentieel aspect in alle huizen van Woningen Blavier, zowel op vlak van gebruikte materialen als bouwmethodes. Om het ganse jaar door een optimaal wooncomfort te bieden, werkt het bedrijf met degelijke partners, zoals het bedrijf Chauffage régulation sanitaire sprl.

12/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Fruitbomen voor de boomgaard of een stadstuintje
Volgende artikel
Sleutel-op-de-deur versus prefab: de verschillen