Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Klein bouwen? Woningen Blavier maakt er iets groots van!

Wat kleine woningen ontberen aan bewoonbare oppervlakte maken ze goed aan charme en uitstraling. Wie het bovendien slim aanpakt tijdens het bouwproces hoeft helemaal niet te vrezen voor plaatsgebrek. Ga in zee met een ervaren sleutel-op-de-deurfirma en geniet jaren van een ‘grootse’ kleine woning!

Met een beperkt budget of op een beperkte oppervlakte bouwen vereist een specifieke aanpak. Om straks optimaal te kunnen genieten van je kleine woning moet elke vierkante centimeter goed benut zijn. Woningen Blavier beschikt over jaren ervaring en een karrenvracht aan knowhow, waar je volop gebruik van kunt maken als je in zee gaat met de sleutel-op-de-deurspecialist.

Keuzevrijheid centraal bij Blavier

Blavier geeft je alle vrijheid om je woning te ontwerpen zoals jij dat wilt. Kies een van de modelwoningen als basis en pas naar believen aan! Of heb je al een gedetailleerd plan van een architect? Geen probleem! Blavier werkt alles tot in de puntjes uit zoals het op papier staat. Het beste van al? Je hoeft zelf helemaal niets te regelen. Van zodra je contactpersoon bij Blavier weet wat jij wilt, gaat hij aan de slag om je droomproject te realiseren.

Interieurontwerpers waar je op kunt bouwen

Je bouwadviseur bij Blavier staat je graag bij met tips om de beperkte ruimte zo slim mogelijk in te richten. Wist je bijvoorbeeld dat je door doordacht kleurgebruik je woonkamer een pak groter kunt doen lijken? Ook een vloeroppervlak in lichte tinten en dito meubelen scheppen extra ademruimte. Ons team van interieurontwerpers is ook op de hoogte van de meest efficiënte opbergsystemen zodat rommel géén kans maakt in jouw kleine woning. Je zal ervan versteld staan hoeveel plaats je hebt!

Dit en nog veel meer tips voor wie klein wil bouwen krijg je als je kiest voor Woningen Blavier.

 

23/04/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Volop genieten van je tuin dankzij zelfgemaakte tuinmeubelen
Volgende artikel
Juwelen opbergen op een originele manier