Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Je nieuwe huis inrichten: een kwestie van harmonie

Je hebt een mooie sleutel-op-de-deurwoning? Dan wil je daar natuurlijk ook de passende inrichting bij. Maar hoe doe je dat, je huis inrichten in perfecte harmonie met de architectuur? Modern, klassiek, traditioneel, … je hebt keuze te over! Geen nood! Wij staan je graag met raad en daad bij …

Elk zijn stijl

Om te beginnen bij het begin: de stijl! Stijl is uiteraard een kwestie van persoonlijke smaak. Verkies je sobere lijnen, grote ramen, neutrale kleuren, een romantische toets … ? De stijl en materialen waarin je droomhuis kan gebouwd worden zijn bijna eindeloos. Het is dus vooral een kwestie van je eigen smaak te ontdekken en je daarnaar te richten bij het inrichten van je huis.

Hedendaagse woningen zijn vaak minimalistisch en sober, ga dan ook voor een sober en minimalistisch interieur. Klassieke woningen gaan dan weer het beste bij een traditioneel interieur. Modern of klassiek, er is een sleutel-op-de-deurwoning voor ieders smaak en stijl!

Huis inrichten = harmonie binnen en buiten

Je huis inrichten is trachten interieur en exterieur te laten samensmelten. De stijl van buiten moet je doortrekken naar binnen. Het heeft geen zin om een klassieke pastoriewoning te gaan inrichten alsof het een moderne woonblok is, beide stijlen botsen met elkaar en zullen ook niet voldoen aan je verwachtingen. Beter is: je eigen voorkeur te volgen. Gaf je voor je nieuwbouwwoning de voorkeur aan strakke lijnen, doe dat dan ook binnen en ga voor een minimalistisch interieur.

De charme van het sleutel-op-de-deurconcept

Met het sleutel-op-de-deurconcept kun je alle kanten uit: een klassieke woning in een landelijke stijl of een moderne woning met duidelijke lijnen en kubistische vormen. Het is aan jou om te kiezen. En denk eraan: kies je buiten voor modern, ga dan ook binnen voor modern. Omgekeerd: ga je voor een klassieke architectuur, hou het interieur van je sleutel-op-de-deurwoning dan ook klassiek.

19/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een houten vloer schilderen: zo breng je het tot een goed einde
Volgende artikel
In deze betonnen woning overleef je de Apocalyps… in stijl