Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Een sleutel-op-de-deurappartement bouwen: een slimme investering

Wie een appartement bouwt, moet over het nodige kapitaal beschikken. Als je het slim aanpakt, is het echter een prima investering voor de toekomst. Zeker als je ervoor kiest om sleutel-op-de-deur te bouwen. Jazeker, ook een appartement kun je instapklaar bouwen!

De architect vastleggen, een aannemer zoeken, onderaannemers contacteren, de timing in het oog houden, het budget beheren, … Er komt nogal wat kijken bij een bouwproject. Wie een appartementsblok wil bouwen dreigt al helemaal het noorden kwijt te geraken. Daarom wordt het aangeraden om een appartementsblok door een betrouwbare sleutel-op-de-deurfirma te laten bouwen.

De vooroordelen van sleutel-op-de-deur bouwen

Het sleutel-op-de-deurconcept heeft met nogal wat vooroordelen af te rekenen. Zo zou je sterk beknot worden in je vrijheid, zowel in de keuze van de architect als de materialen en afwerking. Ook de prijs zou bij sleutel-op-de-deurfirma’s allesbehalve transparant zijn, met verborgen kosten en supplementen die je totaalbudget vlug overschrijden.

De voordelen van sleutel-op-de-deur bouwen

Bij Woningen Blavier echter niets van dat alles! Bouw je met Blavier, dan is er geen sprake van een standaardplan. Heb je zelf al een eigen architect gekozen, dan kun je gerust met diens plan naar Blavier stappen. Heb je geen architect, dan kan Blavier je adviseren in de keuze van de architect en in samenwerking met hem het plat uitwerken totdat het volledig beantwoordt aan jouw verwachtingen. De prijs die in de gedetailleerde offerte wordt gegeven is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt aan het einde van de rit!

Een sleutel-op-de-deurappartement volgens drie pijlers

De grote troef van sleutel-op-de-deur bouwen met Blavier is dat je van begin tot eind samenwerkt met dezelfde contactpersoon. Hij of zij leidt je doorheen het volledige traject en stelt alles in het werk om je droom te realiseren. Blavier bouwt jouw droomappartement volgens drie principes: een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding, een op-en-top professionele dienstverlening en jouw tevredenheid. Zo ben je er zeker van dat jouw appartementsgebouw volledig aan jouw eisen voldoet!

Bekijk hieronder alvast enkele foto’s van Blavier-projecten.

08/04/2014

Vragen en opmerkingen

M
martens

Wij zijn geïnteresseerd voor een appartement te bouwen 2 woonst wij boven en ons moeder onder ons. Wij wonen in Zonhoven en willen ook in Zonhoven blijven en zijn op zoek naar bouwgrond. Eerst was bedoeling kangoeroe woning maar dat mag niet overal. Kan ik meer info krijgen daarover .
Vriendelijke groeten Marc.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een kruidentuintje aanleggen in de keuken doe je zo…
Volgende artikel
Ontdek het groene nieuwbouwproject van Blavier in Soignies