Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Een kijkwoning bezoeken in Diepenbeek

Een kijkwoning is het ideale vertrekpunt in de zoektocht naar een nieuwe woning of naar de ideale bouwmethode. iWonen bezocht een spiksplinternieuwe kijkwoning in Diepenbeek waarin de kwaliteit van sleutel-op-de-deur woningen voor zich spreekt…

Kijkwoning, ideale inspiratiebron

Een kijkwoning is een onmisbare tool voor bouwers van sleutel-op-de-deur woningen. Dit is een ideale inspiratiebron, want je doet er tal van ideetjes op voor de inrichting van jouw huis. Om de kwaliteit en duurzaamheid van sleutel-op-de-deur woningen aan de wereld te tonen, werd iWonen uitgenodigd in de nieuwste kijkwoning van Woningen Blavier.

Woningen Blavier doet beroep op ervaren vakmannen voor de totaalrealisatie van haar bouwprojecten. Om een perfect resultaat te bekomen, wordt elk project door een technisch team gecontroleerd. Woningen Blavier is marktleider geworden in het segment van de sleutel-op-de-deur woningen, precies omdat het bedrijf haar klanten met raad en daad bijstaat en er een erezaak van maakt om kwalitatieve woningen af te leveren.

Diepenbeek: kwalitatieve woning

In Diepenbeek, op een boogscheut van Hasselt, ligt de allernieuwste kijkwoning van Woningen Blavier, een hedendaagse energie-efficiënte woning.

De woning heeft een open keuken die uitgeeft op een ruim en licht salon, een prachtige trap in blauwe steen, drie slaapkamers en een schitterende badkamer. Inderdaad, deze kijkwoning weet te verleiden! Op vlak van materiaalkeuze werd gekozen voor twee soorten bakstenen met lichte en donkere kleurtinten, een platte dakpan en raamkozijnen in gekleurd aluminium. Woningen Blavier heeft voor performante isolatiematerialen gekozen, zowel in de muren als in het dak en de vloeren. De kijkwoning is eveneens uitgerust met een Daikin warmtepomp en een ventilatiesysteem D.

 

Kijkwoning in Diepenbeek bezoeken

Woningen Blavier bouwt kijkwoningen overal in België. Elke zondag tussen 14 en 18 uur zijn ze open voor het grote publiek. Een bouwadviseur is altijd beschikbaar voor bijkomende info over de bouw van een sleutel-op-de-deur woning.

Waar vind je de kijkwoning in Diepenbeek? Maak een uitstapje naar de provincie Limburg en stop even in de Nieuwstraat nummer 154 in Diepenbeek.

04/10/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Opening van het Concept House in Rotterdam
Volgende artikel
Design icoon toegelicht: zigzag stoel van Gerrit Rietveld