Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Een kant-en-klare woning: dat is genieten van begin tot einde

Verhuizen naar een nieuwbouwwoning is leuk, verhuizen naar een kant-en-klare woning nog leuker! In het eerste geval weet je op voorhand dat er je drukke tijden te wachten staan. Zo staan er je misschien nog heel wat klusjes te wachten, zoals tegel- en vloerwerken. Hoe anders is het als je een kant-en-klare woning kan betrekken. Géén klusjes, geen gedoe: alleen genieten van je droomhuis. Wij zetten de voordelen van een kant-en-klare woning voor je op een rij.

Bouwen is hard werk …

Ook al sleur je niet eigenhandig met de bakstenen, bouwen is en blijft hard labeur. Afspraken maken met aannemers, materialen kiezen, onderhandelen, plannen, telefoneren, mailen, … Soms lijkt het wel alsof er geen einde komt aan al het werk.

… behalve als je kiest voor een kant-en-klare woning

En als we je nu eens vertellen dat een nieuwbouwproject ook een rustige – ja, zelfs aangename – ervaring kan zijn … Het kan écht! Waar je naar op zoek bent, is een kant-en-klare-woning, ook wel sleutel-op-de-deurwoning genoemd.

Het werkt als volgt: je geeft opdracht aan één bouwfirma om je droomhuis neer te poten en die regelen vervolgens alles: van a tot z. Dus zoeken naar onderaannemers, een bouwschema opstellen en opvolgen, afspraken regelen, … kortom: alles wat van bouwen een stressvolle aangelegenheid maakt, wordt jou uit handen genomen. Wat overblijft, is een erg ontspannen en comfortabele bouwervaring, want jij moet je enkel bezighouden met de belangrijke – en leuke! – dingen, zoals je nieuwe keuken en badkamer kiezen.

Woningen Blavier: specialist in kant-en-klare woningen

Zo’n kant-en-klare woning bouwen laat je uiteraard niet over aan de eerste de beste firma. Je kiest voor ervaring, klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Drie eigenschappen die je in veelvoud terugvindt bij Woningen Blavier. Zij zijn specialist op het gebied van sleutel-op-de-deurwoningen en laten je de vrijheid om je woning tot in de puntjes in te richten, precies zoals jij dat wilt.

En het beste hebben we als laatste bewaard: een kant-en-klare woning bouwen met Blavier is voordelig. Blavier bouwt in functie van jouw budget. En dat doen ze op een transparante manier, met een duidelijke prijsofferte. Ze geven jou ook met plezier advies over alle aspecten van het bouwproject. Of het nu de keuze van een bouwgrond betreft, het afsluiten van een lening of iets anders, ze beantwoorden jouw vragen en brengen je in contact met de juiste mensen.

Meer weten over sleutel-op-de-deur bouwen of ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan een kijkje op de website van Woningen Blavier.

21/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Retro decoratie + modern interieur = 10x a match made in heaven
Volgende artikel
Tuininspiratie: de vergeten hoek in je tuin inrichten