Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Een aangepaste woning bouwen? Al aan sleutel-op-de-deur gedacht?

Heb je een groot gezin of ben je moeilijk te been? Dan is het vaak niet eenvoudig om een geschikte woning te vinden die aan je specifieke eisen voldoet. Sleutel-op-de-deur bouwen kan dan een oplossing bieden: je bouwt immers een aangepaste woning die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke woonbehoefte. Of je nu onderdak moet bieden aan vijf kinderen en een hond of een rolstoelgebruiker in je gezin hebt, er is niets onhaalbaar voor wie in zee gaat met een flexibele sleutel-op-de-deurfirma.

Kies uit honderden modelwoningen of ontwerp zelf

Bij Woningen Blavier kan je kiezen uit een ruime set modelwoningen die je vervolgens volledig aan je eigen noden kunt aanpassen. Ga zo klassiek of modern als je zelf wenst. Wil je nóg een stap verder, dan kun je je woning ook helemaal van de fundering tot de zolder zelf ontwerpen. Wat je voorkeur ook wegdraagt, Blavier stelt altijd alles in het werk om van jouw huis ook écht een droomwoning te maken.

Een aangepaste woning op maat van de kinderen

Op zoek naar een aangepaste woning voor grote gezinnen met jonge kinderen? Dan heb je wellicht meer kamers nodig dan de doorsneewoning. Ook de badkamer moet op maat van de kleinsten worden gemaakt met lage wastafels en véél bergruimte.

Laat niets aan het toeval over

Wie in een rolstoel zit, heeft een woning nodig zonder verdieping. En ook treden en allerhande op- en afstapjes zijn uit den boze. Ook ouderen of mensen die slecht te been zijn hebben baat bij een traploze woning. Ontwerp daarom je woning samen met je architect en Blavier-adviseur. Samen bouw je je droomhuis op, tot alles voor de volle honderd procent aan jouw levensstijl voldoet. Zo laat je niets aan het toeval over.

Je kan kiezen uit een ruim gamma aan materialen. Zo biedt het lastenboek van Blavier je bijvoorbeeld de keuze uit 101 soorten bakstenen. Vind je toch je keuze niet terug, dan kan je nog altijd een persoonlijke offerte laten maken. Zo koppel je moeiteloos functionaliteit aan stijl.

25/03/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zelf een hemelbed maken om heerlijk te ontspannen in de tuin
Volgende artikel
Heerlijk relaxen in de tuin terwijl je man naar voetbal kijkt: gezellige DIY tips