Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

De sleutel-op-de-deur ervaringen van Jihed Chaieb en Katrien Verwaest

Jihed Chaieb en Katrien Verwaest kozen resoluut voor een sleutel-op-de-deur woning in Wondelgem, Oost-Vlaanderen.

Kiezen voor sleutel-op-de-deur

Oorspronkelijk was het koppel niet van plan om te bouwen. “We waren op zoek naar een woning, maar niet noodzakelijk nieuwbouw. Op Batibouw ontdekten we dat het prijsverschil tussen nieuwbouw en bestaande woningen niet groot is, en dus kozen we voor nieuwbouw! We vroegen 4 verschillende offertes aan bij verschillende bouwfirma’s en vergeleken de detaillering van de offerte, de prijs en het vertrouwen dat de firma uitstraalde. Uiteindelijk gingen we in zee met Woningen Blavier.”

Sleutel-op-de-deur ervaringen

“Op Batibouw hadden we een zeer goed gesprek met onze Blavier bouwadviseur Dirk, hij maakte tijd voor ons vrij en dat apprecieerden we enorm. Na Batibouw contacteerde hij ons en gingen we samen naar een kijkwoning van Woningen Blavier. Twee afspraken bij ons thuis later, hakten we de knoop door.”

Ook de bouwwerken zelf verliepen vlotjes. Kristof, onze werfleider, gaf goed advies. Tijdens de werken hebben we nog wel wat wijzigingen doorgevoerd. Dat had ook wel gevolgen voor ons bouwbudget, maar het was telkens onze eigen keuze. Na een jaar was onze nieuwe woning klaar!

Eindoordeel?

“Woningen Blavier krijgt van ons een dikke 8/10. We zijn heel tevreden in ons nieuwe huis en zouden Blavier ook bij andere kandidaat-bouwers aanraden.”

 

26/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Spaans design van Patricia Urquiola
Volgende artikel
Je eigen blokhut bouwen in enkele stappen