Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Budgetvriendelijk bouwen? Dan is sleutel-op-de-deur het ordewoord

Om je als kandidaat-bouwer maar meteen te confronteren met de harde realiteit: een goedkope woning bestaat niet. Ben je op zoek naar een eigen woning, dan is dat sowieso een dure aangelegenheid. Pak je het slim aan, bijvoorbeeld door te bouwen met een sleutel-op-de-deurfirma met een sterke reputatie, dan kun je wél geld uitsparen zonder aan kwaliteit in te boeten. Nog meer tips om budgetvriendelijk te bouwen? Lees snel verder!

Sleutel-op-de-deur: begeleiding van a tot z

Sleutel-op-de-deur bouwen heeft onmiskenbaar enkele duidelijke voordelen ten opzichte van bouwen met aparte aannemers. Alle praktische beslommeringen worden je uit handen genomen en je krijgt begeleiding van a tot z. Tenminste, als je kiest voor een ervaren bouwfirma met een ijzersterke reputatie.

Bouwen op maat met Blavier

De bouwadviseurs van Woningen Blavier staan je het volledige bouwproces bij, zodat je de woning realiseert die perfect aan je wensen en budget voldoet. Wil je een zo groot mogelijk huis voor je budget en speelt franje en afwerking niet zo’n rol? Of kies je net voor superieure afwerkingsmaterialen en is de oppervlakte minder belangrijk? Dankzij je bouwadviseur beantwoordt jouw woning beter aan je noden en je haalt meer uit je budget.

Haal je voordeel uit slimme investeringen

Een budgetvriendelijke woning staat ook gelijk aan een energiezuinige woning. Door de juiste materialen te kiezen, kun je ervoor zorgen dat je energiefactuur lager zal uitvallen. Bouw je sleutel-op-de-deur, dan kun je je ook hierin laten adviseren door vakmensen. Belangrijke investeringen op dat vlak, zoals isolatie, ventilatie en luchtdichtheid, laat je beter niet aan het toeval over. Ze hebben namelijk een grote impact. Vraag dus raad aan je bouwpartner en wees zeker van je keuze.

Budgetvriendelijk bouwen bij Blavier

Wil je zeker zijn dat je geen cent meer betaalt voor je woning dan wat je budget je toelaat? Ook dán is sleutel-op-de-deur een goeie keuze. Woningen Blavier legt de prijs op voorhand volledig vast vooraleer er ook maar één steen wordt gelegd. Bovendien kun je bij Blavier terecht voor advies over de aankoop van een bouwgrond, het afsluiten van een lening of eender wel ander aspect van het bouwproject.

17/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Droogkuis at home met de SWASH™
Volgende artikel
Welcome to the jungle! Beestige design stoelen van Maximo Riera