Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Bouwplannen en prijzen vergelijken: de woningsimulator

Wil je een huis bouwen? Dan kan je online heel wat informatie inwinnen. Je kan niet alleen jouw woonkrediet online berekenen via een lening simulatie, er bestaat ondertussen ook al een woning simulator om bouwplannen en prijzen te vergelijken. Zo kan je exact te weten komen welk type woning je precies met jouw budget kan bouwen. De woningsimulator onder de loep genomen: wat kost mijn (droom)huis?

De woningsimulator, hoe werkt het?

Sleutel op de deur bouwfirma Woningen Blavier ontwikkelde de woningsimulator: heel eenvoudig in gebruik! Stap een: je surft naar de website van Woningen Blavier. Stap twee: je kiest de gewenste bouwstijl. Hierbij kan je kiezen tussen klassieke woningen, landelijke woningen of moderne, eigentijdse woningen. Stap drie: je geeft aan wat jouw bouwbudget is. En ook hier zijn heel wat mogelijkheden…

Zit je in de range tussen 90.000 en 130.000 euro, tussen 130.000 en 150.000 euro, tussen 150.000 en 170.000 euro, tussen 170.000 en 190.000 euro of boven de 200.000 euro? Nog een druk op de knop en je ziet bij elke combinatie een aantal woningsimulaties te voorschijn komen. Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw keuze, kan je bij elke woning ook gedetailleerde bouwplannen downloaden.

Bouwplannen, wat krijg je voor welke prijs?

De prijs van de modellen is vooral afhankelijk van de woningoppervlakte, de technische complexiteit van de bouwplannen en de materialen gebruikt voor de afwerking van de woning. Een budgetwoning uit de laagste budgetcategorie zal dus een soberder uiterlijk hebben, terwijl duurdere nieuwbouwwoningen iets meer snufjes zullen krijgen zoals een audio/video kamer, een extra badkamer, een carport of grote raampartijen.

Het gaat hier echter wel om richtprijzen: elk basisplan voor een sleutel-op-de-deur woning kan nog aangepast worden volgens jouw persoonlijke smaak.

Wil je dus de afmetingen aanpassen, de energieprestatie van de woning optimaliseren of een eigen ontwerp maken op basis van deze plannen, dat is allemaal perfect mogelijk!

Neem vrijblijvend contact op met Woningen Blavier. Of ontdek de sleutel-op-de-deur prijzen en modellen op onze site.

11/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een huis bouwen met een architect of bouwfirma?
Volgende artikel
Hoe moet je jouw haag snoeien?