Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Je eigen huis op maat bouwen

Je droomt van een eigen huis en je wil dat alles exact wordt zoals je het in gedachten hebt? Misschien heb je zelfs al eigen plannetjes getekend? Maar van droomhuis tot het concreet realiseren van je plannen is het een grote stap!

Een woning op maat bouwen, de droom van elke Belg?

Belgen bouwen graag. Vaak leeft het idee dat je toch een keer in je leven een eigen woning moet gebouwd hebben, een plek waar je jezelf helemaal thuis voelt. Je kiest zelf de structuur, de afwerking, de plaats en de materialen, kortom voor een woning op maat gemaakt… Maar de woning moet ook passen binnen je budget.

Betrouwbare bouwpartner en betaalbare prijzen

Het is niet zo dat je met sleutel-op-de-deur altijd dezelfde typewoningen bouwt. Met Woningen Blavier bouw je volledig in je eigen stijl. Je kan al inspiratie opdoen bij de modelwoningen, op het internet of bij andere huizen of je vertrekt van een woningschets die je eigenhandig getekend hebt. Vervolgens ga je samen met je architect een plan tekenen en een lastenboek en meetstaat opstellen, die beantwoorden aan jouw wensen, noden, smaak, leefgewoontes én aan de stedenbouwkundige normen die van kracht zijn op jouw bouwgrond. Je bent vrij om je eigen architect te kiezen als je met sleutel-op-de-deur bouwt.

Heb je nog geen architect gevonden? Dan helpt je sleutel-op-de-deur firma je graag verder. De projectleider zorgt tenslotte voor een onberispelijke uitvoering van de bouwplannen. Hier kies je uit een breed gamma aan verschillende materialen voor de afwerking van de woning. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen 101 verschillende soorten bakstenen. Ook over de energieprestatie van de woning beslis je zelf.

Conclusie? Je krijgt gegarandeerd een woning op maat, maar geniet wel van de zekerheid van een persoonlijke aanpak en je hoeft je van niets nog iets aan te trekken. Bovendien kan je ervan op aan dat je in zee gaat met een ervaren bouwfirma en een financieel sterke partner.

16/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Behangen met vliesbehang: hoe doe je dat?
Volgende artikel
Grant Featherston design fauteuil