Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Bouwen met sleutel-op-de-deur, een getuigenis

Je droomt ervan om een huis te bouwen, maar je weet niet welke bouwformule te kiezen? Je hebt gehoord over sleutel-op-de-deur woningen, maar je twijfelt nog aan de voordelen van deze bouwmethode? Toch biedt deze formule heel wat voordelen! Een koppel eigenaars getuigt over sleutel-op-de-deur bouwen 

Sleutel-op-de-deur bouwen – de eigenaars getuigen

Lydie en Jean-Pierre Helsen zijn eigenaars van een sleutel-op-de-deur woning die Woningen Blavier voor hen heeft gebouwd in Hoeilaart. Het koppel getuigde over de bouw van hun woning…

Wat was jullie droomhuis voor jullie begonnen met bouwen?

“We naderen beiden de zestig en wilden een mooi en praktisch huis bouwen om onze oude dag door te brengen. We droomden van een bungalow (zonder verdiepingen) met veel natuurlijk licht en weldoordachte ruimtes. We wilden niet enkel veel licht in de leefruimtes, maar ook in de slaapkamers.”

Een droom die werkelijkheid werd?

“Absoluut! Alles waarvan we droomden zit in dit huis. Het huis is aangenaam om dagelijks in te leven. Wanneer vrienden ons komen bezoeken, staan ze versteld van de kwaliteit van de afwerking en de intelligente manier waarop de architect elke vierkante meter ruimte heeft benut.”

Waarom kozen jullie voor een sleutel-op-de-deur firma?

“We dachten dat alle werken zich dan beter zouden opvolgen, dat we anders te lang zouden moeten wachten op de verschillende aannemers. Daarbij vonden we het een voordeel dat alles voor ons zou geregeld worden. We werken beiden nog waardoor we niet zoveel vrije tijd hebben.”

Waarom hebben jullie gekozen voor Woningen Blavier?

“Vooral omdat het een ernstig bedrijf is. Vanaf de eerste afspraak werden onze wensen verhoord. We konden zonder taboes over het budget spreken. Bovendien viel de prijs in vergelijking met die van andere firma’s erg goed mee. Onze zoon had ons Woningen Blavier aangeraden en we zijn blij dat we zijn raad hebben opgevolgd.”

Bron Sudpresse : « Lydie en Jean-Pierre Helsen eigenaars in Hoeilaart »

26/09/2012

Vragen en opmerkingen

VV
vincent van den broecke

Allez vooruit… Ik ben blij dat onze klanten Lydie en Jean-Pierre blij zijn in de woning die wij voor hen ontworpen hebben.

Het dient imemrs genuanceerd dat Woningen Blavier hier eerder in de rol van “klassieke” aannemer heeft gewerkt op basis van het ontwerp en onder supervisie van ons architectenbureau Blanco Architecten.

IT
iWonen team

De wereld is klein! Dat jullie de ontwerpende architecten en de werfleiders waren, dat wisten we echter niet…

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Mijn woonkrediet fiscaal optimaliseren
Volgende artikel
Soorten ramen, enkele tips