Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Bouw op maat en sleutel-op-de-deur

“Sleutel-op-de-deur bouwen is beperkt tot typewoningen.” “Om de prijs te drukken bouwen sleutel-op-de-deurfirma’s steeds hetzelfde huis.” “Wie echt keuzevrijheid wil, bouwt beter níet sleutel-op-de-deur.” Het zijn enkele veelgehoorde vooroordelen waartegen Woningen Blavier al jaren opbokst. De waarheid is echter dat Blavier je droomhuis op maat bouwt – volledig zoals jij dat wilt en voor een ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Woningen Blavier heeft nog nooit twee keer hetzelfde huis gebouwd. Dat komt omdat je bij de sleutel-op-de-deurspecialist in alle vrijheid kan kiezen en aanpassen zodat je toekomstige woning volledig aan je eisen voldoet – en dat tot in de kleinste details.

Bouw op maat, op twee manieren

Hoe gaat het bouwproces op maat dan in zijn werk? Concreet zijn er twee manieren om tot een eigen ontwerp te komen.

  1. Gebruik een catalogusmodel als inspiratie en pas naar believen aan. Een andere gevel, grotere ramen, een carport of garage? Er staat géén rem op de mogelijkheden. Ook details zijn van tel: wil je liever méér stopcontacten in de keuken of andere lichtschakelaars beneden, Blavier zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.
  2. Vertrek meteen van je eigen ontwerp. Stap met het voorontwerp van je architect naar Blavier en laat je woning op maat instapklaar bouwen. Heb je géén architect, maar wel al een idee voor je toekomstige stulpje? Blavier helpt je in zoektocht naar een architect zodat er spoedig een eerste ontwerp op papier staat.

Advies op maat

De grote kracht van het sleutel-op-de-deurconcept is de sterke prijs: Blavier slaagt er keer op keer in om het maximum uit je budget te halen. Zo krijg je méér huis voor minder geld. Bovendien geeft de bouwadviseur je graag gepersonaliseerd advies op maat van jouw woning. En dat zelfs nog vóór er ook maar één steen is gelegd!

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Lees dan enkele getuigenissen van klanten die hun droomwoning op maat lieten bouwen door Blavier.

22/04/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Interieurtips // 8 basics die iedere vrouw in huis moet hebben
Volgende artikel
Volop genieten van je tuin dankzij zelfgemaakte tuinmeubelen