Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Blavier catalogus 2013 boordevol nieuwe sleutel-op-de-deur woningen

Anno 2013 heeft de moderne mens meer dan ooit nood aan een rustige thuis om tot zichzelf te komen, omringd door vrienden of gezin. Woningen Blavier stelde op Batibouw 2013 haar nieuwe catalogus voor, met inspirerende sleutel-op-de-deur woningen die bouwen aan een echte thuis.

Een woning op jouw maat

Van een klassieke en charmante pastorijwoning tot een moderne woning met een loftgevoel, alles is mogelijk. En de rode draad doorheen de laatste nieuwe Blavier woningen? Elke woning is afgestemd op de levensstijl van de bewoners. Een open space voor een gezin met kleine kinderen, een huis dat kan mee evolueren met de tieners van het gezin, een compacte en onderhoudsvriendelijke design woning voor een vrijgezel of een comfortabele gelijkvloers woning voor zestigplussers… je voelt je pas echt thuis wanneer jouw woning volledig past bij jouw dagelijkse manier van leven.

3 ontwerpmethodes

Hoe deze woningen tot stand komen? Er zijn meerdere mogelijkheden. Je kan je baseren op een inspiratiemodel uit de catalogus dat vervolgens aan jouw specifieke levensstijl (en eventueel aan de bouwvoorschriften) wordt aangepast. In de nieuwe catalogus van 2013 staan 10 nieuwe modellen om je te inspireren. Maar je moet je niet noodzakelijk baseren op één van deze modellen. Indien je zelf inspiratie genoeg hebt, en weet waar je naartoe wil, kan je werken met een volledig gepersonaliseerd ontwerp. In beide gevallen laat je je voor de uiteindelijke verwezenlijking van de plannen bijstaan door een onafhankelijk architect. Als je dus dacht dat je bij sleutel-op-de-deur geen keuzevrijheid had, dan heb je het mis!

Energiezuinige woningen troef

Als er één ding is dat alle Blavier woningen gemeen hebben? Het zijn stuk voor stuk woningen aan een lage prijs, met een aangenaam wooncomfort en een uitstekende energieprestatie. Onder het motto ‘de goedkoopste energie is de energie die je slechts één keer betaalt’, wil Woningen Blavier kandidaat-bouwers bewust maken van het rendement van een investering in een energiezuinige woning. Isolatie, ventilatie, vloerverwarming, luchtdichtheid en oriëntatie,… zijn belangrijke elementen op de weg naar een energie-efficiënte woning die je best vanaf de bouwfase in je woning integreert. Andere aspecten zoals zonnepanelen of een warmtepomp kan je altijd in een latere fase nog plaatsen.

Download nu de nieuwe catalogus & ontdek de verschillende nieuwe sleutel op de deur modellen!

 

12/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Interieur & Afwerking | Raamdecoratie
Volgende artikel
Zonnedakpannen van Belgische makelij