Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Bezoek deze prachtige sleutel-op-de-deur villa in Vrasene!

Je hebt mogelijk al vanalles gehoord over sleutel-op-de-deurfirma’s – “Hun woningen zijn van inferieure kwaliteit”, “Ze bieden geen flexibiliteit”, “Je betaalt uiteindelijk altijd meer dan wat de prijsofferte je belooft”, … – maar je wilt wel eens met eigen ogen zien wat er nu klopt van die indianenverhalen? Dan nodigt Woningen Blavier je vriendelijk uit op een van de opendeurdagen op 28 en 29 juni & zaterdag 5 en zondag 6 juli in Beveren-Waas. Ook wie zelf van plan is te bouwen is meer dan welkom om deze prachtige sleutel-op-de-deur villa te bezichtigen!

Het sleutel-op-de-deurconcept: een slechte reputatie?

Het sleutel-op-de-deur bouwconcept heeft nog altijd te kampen met een negatieve reputatie. En toegegeven, tot twintig jaar geleden zat er wel een kern van waarheid in bovenstaande ‘indianenverhalen’. Vandaag is er echter veel veranderd! Om dat te bewijzen, zet sleutel-op-de-deurfirma Woningen Blavier geregeld de deuren open. Op 28 en 29 juni is er een prachtige, klassieke nieuwbouwwoning in Vrasene (deelgemeente van Beveren) aan de beurt.

Flexibiliteit en klantgerichtheid staan centraal

Wat je mag verwachten? De kijkwoning is een prachtige en ruime villa in landelijke stijl op maat van grote gezinnen. Met twee aparte garages, die in L-vorm aansluiten bij de rest van de woning, vier slaapkamers, een praktische badkamer, een ruime woonruimte en een moderne keuken pakt Blavier uit met zijn knowhow en expertise op het vlak van sleutel-op-de-deurwoningen. Het is een woning die meteen komaf maakt met de oude vooroordelen rond sleutel-op-de-deur bouwen en de deur wagenwijd openzet (letterlijk!) naar een flexibele en klantgerichte aanpak.

Sleutel-op-de-deur villa bezichtigen: afspraak in Vrasene

Je hoeft ons helemaal niet op ons woord te geloven. Neem gerust zelf een kijkje in de villa in Vrasene, gratis te bezichtigen op 28 en 29 juni & 5 en 6 juli. Je kunt er een praatje slaan met de medewerkers van Woningen Blavier of ervaringen uitwisselen met de eigenaar.

Praktische info

Openingsuren: zaterdag 28 en zondag 29 juni & zaterdag 5 en zondag 6 juli, telkens van 14 tot 18 uur.

Adres: Klein Laarstraat 33 | 9120 Vrasene

16/06/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Plaats besparen in je kleine badkamer: 5 tips
Volgende artikel
10 ideeën om zelf een zandbak te maken