Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Bezoek Blavier op Batibouw en ontdek de kijkwoningen

De beste manier om te ontdekken of sleutel-op-de-deurbouwen iets voor jou is? Praten met ervaringsdeskundigen! Dat is precies de reden waarom Woningen Blavier ook dit jaar op Batibouw, nog steeds de grootste bouw- en renovatiebeurs van België, te vinden is. Sla een praatje met onze experts aan onze stand of maak ter plekke een afspraak voor een bezoek aan een van onze talloze kijkwoningen!

Steel met je ogen

Wie concrete bouwplannen heeft, zit wellicht niet om ideeën verlegen. Toch kan een bezoekje aan een andere nieuwbouw inspirerend werken. Je krijgt nieuwe impulsen én ziet met je eigen ogen hoe een ander zijn droomwoning realiseerde. Bovendien wissel je ook ervaring uit met de eigenaar, en dat is van goudwaarde. Zeker als je kiest voor het sleutel-op-de-deurconcept.

Bezoek een kijkwoning en wissel bouwervaringen uit

Want hoe hard je sleutel-op-de-deurbedrijf ook zijn best doet om je degelijk in te lichten en je op je gemak te stellen, het blijft een sprong in het duister. Een ervaringsdeskundige geeft je onverbloemd zijn of haar mening over het volledige bouwproces. Bezoek dus zeker een van onze kijkwoningen en sla een praatje met de eigenaar. Je zult merken: na afloop zijn de meeste van je vragen wellicht beantwoord.

Ontdek onze houseconfigurator!

Twijfel je over bepaalde esthetische of architecturale keuzes? Wil je, bijvoorbeeld, weten welke gevelsteen het beste bij jouw ramen past? Maak dan gebruik van de ‘houseconfigurator’. Surf naar de website van Blavier en bekijk elke woning in verschillende uitvoeringen. Mét of onder garage? Wit of zwart schrijnwerk? Een muisklik en je ziet het resultaat! Eeuwige twijfelaars kunnen dus op hun beide oren slapen: je komt zeker niet voor verrassingen te staan!

Batibouw praktische informatie

Wanneer? 26 februari tot 8 maart 2015

Waar? Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Tickets? Surf naar www.batibouw.be

18/02/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De juiste vloer voor je toilet? Kies voor vinyl!
Volgende artikel
Een intieme toer in het appartement van Christian Grey